USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кіоски підприємців Старого ринку, які відмовляються переїхати, демонтують

25 Листопада 2019 14:08
У Луцькій міській раді вдруге зустрілись із підприємцями Центрального ринку щодо перенесення ринку.

Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомив радник міського голови Ігор Поліщук.

На минулому засіданні підприємцям запропонували пільгові умови переїзду на Новий ринок (який в межах Луцька є єдиним ринком, що відповідає вимогам ДБН та іншим вимогам) із безкоштовним та пільговим періодом розміщення, додатковими транспортними рішеннями та іншими умовами, що відображені у меморандумі.

«Сьогодні ж прийнято рішення управлінню розвитку підприємництва та реклами створити реєстр осіб, які підпишуть зобов’язання щодо добровільного переїзду на нове місце. Можливість підписати таке зобов’язання та внести себе в реєстр буде до 29.11.2019 року. Зобов’язання про добровільний переїзд передбачає демонтаж тимчасової споруди, що належить підприємцю до 15.12.2019 року.

Щодо тих підприємців, які не погодяться підписати зобов’язання про добровільний переїзд, після 29.11.2019 року буде вирішуватися питання щодо демонтажу тимчасових споруд у визначеному законом порядку.

Міська рада в цьому питанні зробила все можливе для комфортного та безболісного переїзду на нове місце. Сподіваємось і на розуміння підприємців щодо необхідності наведення порядку на території ринку, створення на цьому місці адекватної парку та Старому місту ділянки зі скверами, благоустроєм, цікавими атракціями, збереженням можливості здійснення належним чином оформленої торгівлі продуктовою групою товарів та сувенірами, території яка слугуватиме доповненням до історичної частини міста та буде цікавою й корисною, як лучанам, так і гостям нашого Луцька», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
777 Показати IP 25 Листопада 2019 14:27
неужели наконец то уберут этот срач? здесь чувствуется рука большого человека. так что велкам гпз,граждане.
луцьк Показати IP 25 Листопада 2019 14:57
МОЛОДЦІ. Аплодую Вам стоячи. Давно пора їх гнати за місто, а особливо циганів з табличками на шиї
Анонім Показати IP 25 Листопада 2019 15:03
Переїзджайте, Зайдем, Доларами посипати будемо!
Анонім Показати IP 25 Листопада 2019 15:29
"... та буде цікавою й корисною, як лучанам"-мені це не цікаво і не потрібно,я лучанин!!!Залиште ринок в спокої,беріть собі під автостоянку частину,а іншу залиште,чи для яких ви лучан це робите?!?Школу краще побудуйте 13-у.Вулицю Б.Хмельницького відремонтуйте,дома які страшні,це мені цікаво.
Анонім Показати IP 25 Листопада 2019 17:13
10 чоловік,які читають новини і гадять в коментарях,це не є місто і лучани.Реально більша частина міста і села проти перенесення ринку,але ж не всі мають час годинами сидіти в інтернеті,в нормальних людей є сім'ї,робота,заняття і їхня думка тут не відображається..,а інша інтелігенція міста,а також ближніх сіл,гадить тут і вважає свої слова "думкую всіх лучан", а можливо і всієї планети...
Луцьк Показати IP 25 Листопада 2019 17:35
Анонім не транди ти ж барига з ринку.треба виносити ту ж*пу за місто.
Анонім до Луцьк Показати IP 25 Листопада 2019 17:58
Я ж про це і писав,ти слідуючий раз називайся не "луцьк", а " Всесвіт",так ти будеш виглядати поважнішим представником лучан.
Олександр Показати IP 25 Листопада 2019 19:06
Заводи будуйте, а не людей ганяєте з місця на місце, створюйте робочі місця, ось вам і люди на місці, ось вам податки, беріться за роботу, будуйте заводи, залучайте інвесторів)))
ігор луцький Показати IP 25 Листопада 2019 20:56
Більшість базарників чудово розуміють,що такої торгівлі там не буде.Скоро на пасажі місця будуть займати,як колись на автобазарі.
Люда Показати IP 26 Листопада 2019 23:23
Не з тим боретесь! Ніхто на гпз на ринок не поїде. Люди збанкротують за пару місяців. Ви про туристів дбаєте, а не про лучан! Я покупець, але на новий ринок не поїду! Це вкрай незручно з якої сторони не глянь. А тим гумникам, що бруд ллють-спочатку навчіться грамотно писати тоді вже щось коментуйте!
777 Показати IP 28 Листопада 2019 22:06
з ліпін їдуть на старий ринок....і на гпз поїдуть кому треба, а той що привик щоб срач під вікном був бо йому їхати далеко хай привикає до магазинів...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus