USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Переваги двосторонньої сигналізації*

16 Лютого 2021 12:07
Купити автомобіль зараз дуже просто: вторинний ринок пропонує тисячі моделей на будь-який смак. Наступний крок після покупки автомобіля — встановлення автосигналізації.

Зазвичай цей пристрій досить недорогий: можна знайти модель за кілька сотень гривень. Але не відомо, чи буде така електроніка забезпечувати надійний захист.

Найпростіший пристрій для захисту

Одностороння модель — недорога електроніка, яка просто активує сирену під час спроб проникнути в авто. Якщо машина стоїть під вікнами будинку, то такої моделі цілком достатньо.

Якщо ж ідеться про встановлення транспорту на великій стоянці біля торговельного центру, то односторонньої сигналізації може бути недостатньо. По-перше, вона привертає увагу власника лише звуком, який можна сплутати з іншою сигналізацією. По-друге, знаходячись у приміщенні, можна не почути сирени, а крадії встигнуть вкрасти щось із салону або багажника, незважаючи на гучний звук.

Чим краща двостороння сигналізація?

Враховуючи такі недоліки, краще використовувати захист із двостороннім зв’язком. Серед головних переваг такої електроніки варто відзначити:

- складність конструкції (вища надійність);

- можливість стежити за станом техніки на відстані (за допомогою індикаторів на пульті);

- кілька варіантів передачі сигналу з пульта до авто;

- можливість встановлення допоміжних пристроїв для максимальної безпеки (іммобілайзера).

Саме моделі з двостороннім зв’язком стали більш популярними. Можна встановити тихий режим, при якому сирена не спрацьовує. На пульт власника приходить сигнал, що хтось проник у салон. Це дозволяє затримати крадія, який навіть не підозрює, що його злочинні наміри викрито.

Найвідоміші виробники конкурують між собою, тому пропонують різні цікаві рішення. Наприклад, за допомогою пристрою можна дистанційно запустити двигун. Під час вибору сигналізації для машини потрібно надавати перевагу саме відомим виробникам. Така електроніка більш надійна, ніж занадто дешеві моделі, які викрадачі автомобілів можуть знешкодити за лічені секунди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus