USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Перевірили стан автобусів, які перевозитимуть волинян

29 Серпня 2017 19:50
Близько 30 автобусів, які в майбутньому здійснюватимуть пасажирські перевезення, на відповідність поставлених законодавством вимог перевірили в Луцьку.

Як розповів директор департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Іван Мирка, огляд транспорту запровадили через проведення конкурсу для перевізників. Йдеться, зокрема, про міжміські та приміські маршрути; загалом це приблизно 60 конкурсних об’єктів, на які свої заявки подали приблизно 25% волинських перевізників. Результати конкурсу стануть відомими 14 вересня.

«Ми провели цей огляд, аби впевнитися в тому, що ці транспортні засоби справді наявні та що документи, які перевізники подають на конкурс, відповідають дійсності, і показати громадськості, чим їх будуть возити», – зазначив Іван Мирка.
За його словами, раніше траплялися ситуації, коли подані в документах автобуси взагалі не існували або були несправними.

«Траплялися випадки, коли вікна були заклеєні плівкою, а крісла були порвані. Ми зважаємо на такі моменти і намагаємося покращити свою роботу та пасажирські перевезення в цілому», – підкреслив Іван Іванович і додав, що в результаті проведеного огляду виявили лише невеликі порушення, наприклад в одному автобусі була відсутня необхідна інформація для пасажирів.

Окрім того, Іван Мирка розповів, що через недостатню кількість поданих заявок вдасться охопити автобусними сполученнями лише 10–12 об’єктів, решта ж залишиться без перевезень. Своєю чергою, інструментів, аби змусити перевізників брати участь у конкурсі для охоплення всіх сполучень, немає.

Керівник Державної служби України з безпеки на транспорті у Волинській області Володимир Степанов, своєю чергою, підкреслив, що огляди транспорту, який здійснює пасажирські перевезення, потрібно проводити теж безпосередньо на маршруті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанин Показати IP 29 Серпня 2017 20:10
А давайте збільшим ціни за проїзд в два рази до ( економічно обгрунтованих) Злодій Корчук з Луцькводоканалу мое це робити коли заманеться то давайте й ми це зробим.
Митниця Показати IP 29 Серпня 2017 22:41
Який з цього хламу відповідає Євро5?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus