USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Перевищення у 8 разів: у Луцьку затримали п'яного водія Renault

27 Квітня 2021 11:54
У Луцьку вночі патрульні виявили двох водіїв у стані алкогольного сп'яніння.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції.

Сьогодні вночі під час патрулювання на вулиці Потебні патрульні виявили Renault Sandero під керуванням 53-річного водія, який здійснив рух на заборонених жовтий сигнал світлофора.

Під час спілкування із керманичем, патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. У присутності двох свідків він пройшов огляд на стан сп’яніння на місці події, результат – 1,7 проміле, що більше як у 8 разів перевищує допустиму норму.

Згодом на вулиці Яровиця інспектори помітили автомобіль ВАЗ 21110, який їхав із порушенням ПДР.

Під час спілкування із водієм інспектори також помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд у медичному закладі підтвердив, що водій був напідпитку.

На обох водіїв патрульні склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та інші адмінматеріали, відповідно до вчинених правопорушень.

Зауважимо, за січень-березень на території Волинській області зареєстровано 13 ДТП через перебування водіїв у нетверезому стані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus