USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Перейменування вулиці Крилова на честь Героя Миколи Мялковського: у Луцьку проведуть громадські слухання

20 Грудня 2023 16:50
У Луцьку в найближчі два місяці проведуть громадські слухання щодо перейменування вулиці Крилова на честь загиблого військовослужбовця Миколи Мялковського.

Відповідне рішення ухвалили під час засідання сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, нещодавно міський голова Луцька Ігор Поліщук повідомив про те, що вносить пропозицію перейменувати вулицю Крилова на честь загиблого військового Миколи Мялковського. Ця пропозиція була погоджена з мамою полеглого Героя, відомою художницею, Тетяною Мялковською.

Сьогодні обранці громади ухвалили рішення провести громадське обговорення у формі консультацій з громадськістю на офіційному вебсайті Луцької міської ради і громадських слухань щодо питання перейменування вулиці Крилова на вулицю Мялковського Миколи. Громадські обговорення проведуть у строк з 1 січня по 1 березня наступного року.

Лучанин Микола Мялковський у перший день війни написав заяву на звільнення з роботи в Люблінській міській раді і приїхав додому захищати Україну. 28-річний молодший сержант Микола Мялковський загинув 4 грудня 2023 року, захищаючи Батьківщину. Попрощалися з Героєм у Луцьку 8 грудня.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Є слова Показати IP 20 Грудня 2023 19:01
які ще слухання ?....назвати вулицю в честь Героя !
Ольга Показати IP 20 Грудня 2023 19:13
Новий тренд?? А інші хлопці що загинули лицем не вийшли чи їх матерям серце не болить?? Не можна так робити, блат і тут ввели??? Соромно за таку владу!
Непроти Показати IP 20 Грудня 2023 19:48
Але в нас багато героїв і когось одного виділяти теж нечесно, давайте назвем в честь мого друга він теж загинув на війні, бо в нас тільки якщо хтось відомий то в його честь і вулиці і тд ітп

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus