USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку стартувало громадське обговорення щодо перейменування вулиці Крилова

27 Грудня 2023 18:12
Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування», «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій» Луцька міська рада інформує про початок проведення громадського обговорення пропозицій щодо перейменування вулиці Крилова у місті Луцьку на вулицю Мялковського Миколи.

Пропозиції (зауваження) надавати у письмовій формі на адресу: м. Луцьк, вул. Лесі Українки, 35 та на платформу електронної демократії за посиланням https://consult.e-dem.ua/0710100000 (тел. 777864) протягом двох місяців (до 27 лютого).

Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються. Відповідальний за організацію розгляду заяв та пропозицій – заступник директора департаменту містобудування, земельних ресурсів та реклами, начальник управління містобудування та архітектури Маруняк Андрій Ярославович.

Громадські обговорення відбудуться 27 лютого 2024 року о 15.00 в приміщенні залу засідань департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» за адресою: м. Луцьк, вул. Лесі Українки, 35.

Нагадаємо, нещодавно міський голова Луцька Ігор Поліщук повідомив про те, що вносить пропозицію перейменувати вулицю Крилова на честь загиблого військового Миколи Мялковського. Ця пропозиція була погоджена з мамою полеглого Героя, відомою художницею, Тетяною Мялковською.

Обранці громади ухвалили рішення провести громадське обговорення у формі консультацій з громадськістю і громадських слухань.

Лучанин Микола Мялковський у перший день війни написав заяву на звільнення з роботи в Люблінській міській раді і приїхав додому захищати Україну. 28-річний молодший сержант Микола Мялковський загинув 4 грудня 2023 року, захищаючи Батьківщину. Попрощалися з Героєм у Луцьку 8 грудня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Петро Показати IP 27 Грудня 2023 19:32
Навіщо громадське обговорення? Навіщо цей радянський бюрократизм, оці "формальності"? Створити з десяти слів петицію і 300 голосів набереться за одну добу. Я вже авансом голосую за Мялковського. А дідусь Крилов нехай йде за рашинським кораблем. Або просто нах. Там йому буде дуже комфортно.
Ще не зовсім свідоми Показати IP 27 Грудня 2023 20:58
Ініціаторами перейменування вулиць у воєнний час є російськими "агентами впливу". Вони відволікають суспільство від нагальних потреб на вирішення дріб"язкових, нікчемних питань. Але всі при роботі, а не в Роботіно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus