USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Пережити складні життєві обставини юним волинянам допоможе спеццентр

25 Грудня 2008 19:43
Сьогодні, 25 грудня, у Ковелі відкрили Волинський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей. Цей заклад був серед тих завдань, виконання яких у 2008 році визначив для себе пріоритетними голова облдержадміністрації Микола Романюк, – інформують «Волинські Новини».
За повідомленням прес-служби голови ОДА, сьогодні у Ковелі, після тривалої реконструкції та ремонтних робіт, відбулося урочисте відкриття вищеназваного закладу. Новоселів привітав голова облдержадміністрації Микола Романюк, представники облради та місцеві посадовці. 
Голова облдержадміністрації особливо відзначив надзвичайну важливість відкриття в області такого Центру. «Діти – наше майбутнє. Кожна дитина, а особливо та, що опинилася у непростих обставинах, потребує уваги, підтримки, доброго слова. Я вважаю – все, що робиться для дітей і заради них – це інвестиції у наше майбутнє», – підкреслив пан Романюк. Він запевнив, що «без підтримки влади цей заклад не залишиться. Адже тут роблять добру і необхідну справу».
Директор Волинського центру соціально-психологічної реабілітації дітей Олександр Філаретов висловив щиру вдячність Миколі Романюку за сприяння та підтримку. А губернатор за високий професіоналізм, активну роботу щодо створення цього центру вручив Олександру Філаретову Подяку голови облдержадміністрації. 
Після урочистого відкриття відбулася імпровізована екскурсія, під час якої гості оглянули приміщення.
Довідково:
Центр реабілітації – це заклад соціального захисту для тривалого перебування дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, та потребують надання комплексної соціальної, психологічної, педагогічної, правової та інших видів допомоги. Він був створений у 2005 році на базі приміщення ковельського дитячого садка №3.
Протягом 2005-2008 років тривала реконструкція, внутрішні та зовнішні роботи. Зокрема, звели новий дах, відремонтували ігрові та спальні приміщення, провели благоустрій території, облаштували ігрові та спортивні майданчики, придбали нові меблі та обладнання. Окрім того, збудовано і нову котельню.
Усього витрачено з державного та обласного бюджетів понад 6 мільйонів гривень.
Одночасно у центрі реабілітації може перебувати 30 дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus