USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Перша і єдина в Луцьку кріосауна: оздоровлення, омолодження і схуднення за екстремальних мінус 170°C*

21 Грудня 2020 13:02
У Луцьку на вулиці Винниченка 15 грудня відкрився новий унікальний оздоровлювальний заклад – Центр здоров’я та краси Ice Beauty. Унікальний він насамперед сучасною потужною кріосауною – першою і єдиною в Луцьку й на Волині.

Позитивна дія холоду на організм відома здавна. Люди й досі практикують обтирання снігом і льодом, купання у холодній воді, занурення в ополонку взимку. Проте нині нам доступна абсолютно безпечна і напрочуд дієва альтернатива таким екстремальним оздоровлювальним заходам – кріосауна.

ЩО ТАКЕ КРІОСАУНА?

Кріосауна – спеціальна установка у формі кабіни, яка в процесі процедури заповнюється рідким азотом. Мінімальна температура, за якої проводять «холодову терапію», може сягати навіть 190 градусів за Цельсієм, проте такі низькі температури показані хіба для спортсменів. Стандартні температури кріосауни коливаються у межах 130-170 градусів.
У кабіну пацієнт заходить без одягу – лише у спідньому, щоправда, взувши теплі вовняні шкарпетки, також можна одягнути рукавички, оскільки нижні й верхні кінцівки мерзнуть найшвидше. Жінкам, які прагнуть досягнути ліфтингового ефекту для грудей, варто занурюватися в кріосауну без бюстгальтера.
Всередині кабіни розташована платформа, яка підіймає тіло людини на певну висоту – так, щоби голова була над поверхнею капсули. Відтак кабіна заповнюється охолодженим азотом, температура якого миттєво знижується до заданої відмітки.
Процедура кріотерапії триває не більш як три хвилини – протягом цього часу тіло огортається густою білою газовою хмарою. Інноваційна методика лікування та оздоровлення організму здійснюється через короткочасне охолодження шкіри тіла нижче від рівня шиї потоками сухого повітря. Кріотерапія ефективна лише тоді, коли поверхня шкіри сильно охолоджена.
Важливо: змерзнути чи застудитися в кріосауні неможливо, адже наднизькі температури під час процедури організм переносить значно легше, аніж холод і мороз в природних умовах. Усе тому, що процес охолодження тканин займає мінімальний проміжок часу, тому впливу газу піддаються тільки поверхневі шари шкіри. Внутрішніх життєво важливих органів екстремальний холод не досягає, тому організм не встигає замерзнути.
Для самої шкіри таке швидке переохолодження цілком безпечне. Тоді нервові рецептори посилають у мозок сигнали такої сили, що відбувається найпотужніший «струс» усіх регуляторних центрів. Це призводить до повної «ревізії» наявних в організмі порушень. Ця процедура знімає больовий синдром і навіть покращує розумову діяльність людини. Кріосауна як стимуляція механізмів саморегуляції не має альтернативи в сучасній медицині.
Ба більше, лікування наднизькими температурами дозволяє «налаштувати» організм на самодіагностику. Тобто організм сам визначає, де є порушення, і спрямовує всі сили на нормалізацію роботи внутрішньої системи людини.
Проте не слід забувати, що максимальну користь кріотерапія принесе тільки в тому разі, якщо дотримуватися всіх правил і рекомендацій фахівців.

УНІВЕРСАЛЬНИЙ ЕФЕКТ

Корисна дія кріосауни на людський організм підтверджена як науково, так і практично.
Лікування кріосауною використовують у всьому світі, а сучасна б’юті-індустрія активно застосовує холод з косметичними цілями. Отож, відвідувати кріосауну варто із наступною метою:

– відновлення імунітету;

– нормалізація обміну речовин;

– активізація кровообігу;

– зміцнення серцево-судинної системи і м’язових тканин;

– поліпшення стану шкірних покривів;

– прискорення вироблення меланіну в шкірі;

– підвищення тонусу тіла;

– зведення до мінімуму частоти застудних захворювань;

– загартування організму;

– збільшення працездатності;

– поліпшення самопочуття.
Сучасна кріосауна є надзвичайно ефективним методом оздоровлення і омолодження всього організму й дуже помічна при схудненні. Регулярне відвідування кріосауни за умови дотримання збалансованого харчування допомагає швидко позбуватися жирових відкладень.
Важливо й те, що кріосауна є одним із найефективніших та найпрогресивніших способів зміцнення імунітету, процедуру можна проходити навіть немовлятам.

Для тих, хто хоче якомога довше зберегти молодість і красу, б’юті-фахівці рекомендують використовувати кріосауну як SPA-процедуру.

КОМУ ВАРТО ВІДВІДУВАТИ КРІОСАУНУ?

Направду, кріотерапія – надзвичайне джерело здоров’я і краси, саме тому вона має низку показань:

– шкірні захворювання (псоріаз, дерматит, акне, вугрові висипання);

– артроз, артрит, ревматизм, радикуліт, остеохондроз;

– ожиріння, целюліт;

– порушення діяльності репродуктивної системи і в жінок, і в чоловіків;

– профілактика серцево-судинних хвороб;

– опіки, захворювання і травми суглобів, зв’язок і сухожиль;

– захворювання органів дихання;

– виразки, коліти, панкреатит;

– порушення обміну речовин;

– слабкий імунітет;

– хронічна втома;

– цукровий діабет;

– варикоз;

– харчові та сезонні алергії;

– порушення сну;

– головні болі, мігрені;

– неврози, депресія.
ПРОТИПОКАЗАННЯ

Попри універсальну позитивну дію кріосауни, зловживати таким видом оздоровлення, звісно, не можна. Тим паче, варто знати, у яких випадках холод може бути небезпечним:

– злоякісні пухлини;

– підвищена температура тіла;

– загострені запалення внутрішніх органів;

– серцево-судинні хвороби;

– гіпертонія важкого ступеня;

– захворювання крові;

– проблеми з органами дихання;

– ураження нервової системи;

– психічні відхилення;

– ГРЗ, ГРВІ;

– схильність до тромбозу;

– хронічні інфекційні захворювання.

МОДА НА ЗДОРОВЯ – ПОНАД УСЕ

Як розповідає керівниця Центру здоров’я та краси Ice Beauty Тетяна Гнатюк, ідея започаткувати власну справу у неї виникла в декреті під час пошуків інформації про те, як підвищити імунітет діткам.
«Виявилося, що саме кріосауна входить у трійку найбезпечніших та найефективніших у світі методик для відновлення імунітету. Й процедуру можна здійснювати навіть немовлятам. І такі дітки не хворіють взагалі, – розповідає Тетяна. – Проте у Луцьку кріосауни донині не було, тому, загорівшись ідеєю, я вирішила взятися за цю справу».
Жінка наголошує: першочергова мета її центру – популяризувати сучасні оздоровлювальні процедури.

«Ми всі хочемо бути якомога довше красивими й молодими. Однак краси та молодості без здоров’я не буває. Тому, перш ніж бігти у салони краси на різноманітні б’юті-процедури, слід подбати про своє здоров’я, – переконана засновниця Ice Beauty. – Міцне здоров’я і гарне самопочуття – запорука краси, молодості і щастя. Звісно, догляд за собою, б’юті-тренди – це вимоги сучасного світу. Проте мода на здоров’я завжди має бути на першому місці».
Тетяна Гнатюк розповідає, що кріосауна в Ice Beauty здатна знижувати температуру до мінус 170 градусів за Цельсієм.

«Трихвилинна процедура коштує 500 гривень. Мінімальний оздоровлювальний курс із семи відвідувань замінює три роки загартовувань, – пояснює Тетяна. – Але все залежить від того, що людина лікує. Для косметичного ефекту на шкіру та схуднення варто пройти 10-15 процедур. До слова, є один дієвий секрет для схуднення – годину до і півтори години після відвідування кріосауни не варто їсти, тоді вага справді зменшується. А загалом, уже після п’ятої процедури людина відчуває очевидний ефект для здоров’я. Проте якщо у вас травма чи крепатура, то відчутне полегшення настає вже після першого сеансу. М’язи розслабляються, покращується тонус, організм прискорено відновлюється після навантажень».
«Відчуття після відвідування кріосауни нереальні, оскільки відбувається викид адреналіну й ендорфінів. Здається, що виростають крила і можеш гори звернути. Це надзвичайний заряд енергії, який ні з чим не порівняти. Гарний настрій і приплив бадьорості гарантовано. Перевірено на собі», – додає Тетяна Гнатюк.

НЕ КРІОСАУНОЮ ЄДИНОЮ

Окрім кріосауни, у Центрі здоров’я та краси Ice Beauty пропонують низку інших сучасних процедур.
Процедура кріоліполізу полягає в тому, що за допомогою спеціального апарата холод заморожує жировий прошарок. Це популярна методика, за допомогою якої можна навіть відкорегувати подвійне підборіддя. Кріоліполіз дає видимий ліфтинговий ефект – шкіра підтягується, відновлюється тонус. А у поєднанні з фізичними навантаженнями, збалансованим харчуванням та здоровим сном ефект буде ще відчутнішим.
Якщо кріоліполіз жирові відкладення заморожує, то процедура кавітації, навпаки, їх плавить. При кавітації під дією низькочастотних ультразвукових хвиль зменшуються обсяги жирових відкладень на проблемних ділянках відразу на 1-3 см.
Позбавитися жирових відкладень на проблемних ділянках тіла допоможе також ліполазер – інноваційний метод корекції фігури й обличчя.
Не менш ефективна процедура – RF-ліфтинг. Він сприяє схудненню, позбавленню від зайвих сантиметрів, усуненню целюліту, відновленню пружності шкірних покривів.
Слід зазначити, що кріомасаж, ефект якого досягається завдяки перепадам температур, розгладжує зморшки, повертає обличчю здоровий рум’янець, покращує стан шкіри та сприятливо діє на зону декольте тощо.
Ефективною для корекції фігури, особливо при целюліті, буде процедура віскі-обгортання, яка відбувається в інфрачервоній сауні. Ефект після неї через цілковиту релаксацію нагадує приємне похмілля. Крім того, інфрачервона сауна має хороший косметичний вплив на шкіру. А якщо посилити цей вплив якісною доглядовою косметикою, то ефект буде дивовижний.
До слова, усі процедури, навіть звичайний масаж, у Центрі здоров’я та краси Ice Beauty здійснюють із використанням професійної австрійської косметики Styx.
Центр здоровя та краси Ice Beauty:

facebook.com/icebeauty.lutsk

instagram.com/_icebeauty_

м. Луцьк, вул. Винниченка, 67А (на розі вул. Франка);

050 880 80 30, 097 880 80 30.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
не віриться Показати IP 21 Грудня 2020 14:02
Нарешті і до нашого Луцька сучасні технології дійшли! І це справді круто! Недешево, але штука хороша.
Всі так чекали до не віриться Показати IP 23 Грудня 2020 09:50
Це дуже, дуже необхідна річ у нашому місті.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus