USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Перша віце-міс Всесвіт вподобала собі одяг луцької торгової марки. ФОТО

3 Грудня 2012 15:54
Черговий Fashion Day відбувся у Луцьку. Спеціальна гостя модного дійства перша віце-міс Всесвіт Олеся Стефанко, яка прибула на свято, відмітила для себе вбрання луцької торгової марки. Зокрема додала, що, «якби з’явилась в такому одязі на київській вечірці, виглядала б дуже ефектно».

Так, захід відбувся 30 листопада у Палаці культури Луцька.

Дизайнерський блок розпочала лучанка Галина Занюк і TM Marina Zaniuk колекцією в’язаних речей.

Далі дизайнери розмістились наступним чином:
Віра Літвінчук (Луцьк);
ТМ «Едельвіка» (Луцьк);
Анна Кравчук (Рівне) з колекцією аксесуарів;
народна майстриня Зоя Романова (Рівне);
Модний дім «РІТО» (Київ-Ужгород);
Olga DeNogga (Львів-Ужгород);
Соломія Свистун (Львів);
резидент Ukrainian Fashion Week та Lviv Fashion Week Syuzanna Slastion (Львів).


До слова, колекцію торгової марки «Едельвіка» відмітила не лише приїжджа гостя. «Як відвідувачу таких заходів, найкраще враження склала колекція жіночого одягу компанії «Едельвіка». Це вдале поєднання національних українських костюмів із сучасною модою», - зазначив присутній на показі лучанин Юрій Сковорода.

«Відвідую дійство уже другий рік поспіль. Можу впевнено сказати, що рівень цьогорічного показу є набагато вищим. У багатьох колекціях брала участь моя кохана дівчина, прийшов її побачити на подіумі і помилуватись. Це велике задоволення - знаходитись в центрі моди», - розповів він.

Однак, щодо того, чи носять подібне вбрання лучанин Юрій припустив, що дуже мало лучан одягаються по типу колекцій, представлених на показі. Мовляв, тут причина у психології сприйняття новинок моди, відомих колекцій. «Наші люди поступово втягуються у ці процеси. Фінансова сторона теж відіграє свою роль, але впевнений, що мешканці нашого міста достатньо заробляють, щоб одягатись модно», - додав лучанин.

Своєю чергою, організатор дійства Марина Занюк з цього приводу додала, що одяг був представлений різноманітний: як від бутіків і магазинів Луцька, так і дизайнерський. «Тому носити його можуть всі кагорти лучан, - що кому пасує. Хтось цікавиться якісними турецькими брендами, хтось - ексклюзивними дизайнерськими речами», - пояснила вона.

«Багато людей, побачивши дизайнерську річ на подіумі, готові її купити відразу після показу. Такий випадок був і вчора, Лео, футболіст ФК «Волинь», придбав один з луків, який демонстрував на подіумі. Ще один хлопець-модель теж виявив бажання придбати річ ще після примірки в бутіку», - додала Марина Занюк.

Щодо того, навіщо взагалі місту подібні дійства організатор висловилась: «Проводимо ми покази для того, щоб долучити лучан до новинок моди саме в дизайнерському напрямку, адже у місті немає спеціалізованих бутіків, в яких би продавались речі саме українських дизайнерів, не одного певного бренду, а багатьох». Зокрема гість показу Юрій зазначив: «Місто, яке називають «європейським», «сучасним» не може обійтись без таких заходів. Повен зал присутніх говорить про те, що наші люди хочуть одягатись не по «клонованим», «ринковим» звичкам, а відповідно до визначених законів моди, унікального стилю. Такі заходи - для того, аби Луцьк мав фешн-майбутнє. Хочу, щоб наше місто стало столицею західноукраїнської фешн-індустрії».

Зауважимо, раніше показ традиційно відбувався у нічному клубі «Золото». Стосовно того, чому змінилось місце проведення показу організатор зауважила: «Місце проведення змінили через те, що хочемо виходити на інший рівень, аби захід не був просто шоу у нічному клубі, а, власне, фешн-шоу у найкращих традиціях. Та й дизайнери не всі погоджуються їхати на захід, який проходить у нічному клубі. Хоча дуже вдячна «Золото» за багаторічну підтримку нашого заходу».

«На жаль, у Луцьку немає спеціалізованих виставкових центрів, в яких можна організувати покази і запросити всіх, хто хоче прийти. Я особисто змушена була відмовити багатьом друзям, які хотіли подивитись захід через брак посадкових місць і для себе залишила лише одне запрошення для мами, яка представила колекцію на Fashion Day», - додала Марина.

Так, переважно усі гості прийшли по запрошенням організаторів. «По квитках було біля 20 чоловік, але це були не стільки квитки, скільки благодійні внески для організації заходу. Адже витрат для такого дійства дуже багато, а спонсорів мало», - зазначила організатор.

Фото - Юрій КОСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Чеширский Кот Показати IP 3 Грудня 2012 16:07
Не однозначное впечатление, но как для Луцка - вполне прилично. Главное, чтобы Милан и Париж не обиделись. :))))))))))))
Александр Показати IP 3 Грудня 2012 16:11
А где то, в чем первая вице-мисс была бы эффектной на киевской вечеринке? Уж не оранжевое ли это чудо?
ха Показати IP 4 Грудня 2012 10:31
у всех подбородки, как у собчак
я Показати IP 4 Грудня 2012 23:29
а юрій сковорода - це хто?) це ше що за авторитет? :)))
лучанка Показати IP 5 Грудня 2012 09:07
шкода,чомусь не чула про в.о. торгові марки,і де їх у нас можна купити?
лучанка Показати IP 5 Грудня 2012 09:11
а де це в нас є ті бренди,ніколи не чула про них,де можна придбати?
Богдан до лучанка Показати IP 8 Грудня 2012 19:55
Шановна "Лучанка""" чесно кажучи ти вже достала...своєю тупою і дебільною..писаниною на всіх сайтах...тобі ніхто ніколи і нічим неможе догодити...ну це завжди,неважливо яка новина.... В мене склалось таке враження,що тебе дійсно дужить" РОПУХА",Шановна...ХВАТИТЬ.....Ведеш себе гірше малої дитини.... Можливо..ти хвора???страшна???ногі криві???(вибач) просто таке враження,що хтось хоть чогось добився....а тебе це душить...Можливо ти просто тримаєш злість на саму МАРИНУ ЗАНЮК,що вона тебе колись,чимось образила.?????Це не дає тобі права так гадити цю людину..... P.S. Май гідність....і навчись поважати і любити себе в першу чергу,бо ти цього невмієш)))))) І тоді...до тебе повернуться люди,друзі...яких в тебе бракує.... З повагою і любовю......БОГДАШИК)))))))))))
ах Показати IP 5 Грудня 2012 19:43
А Юрій Сковорода - це той, хто не просто сидить за монітором комп'ютера і по фотографіях все обговорює, а хто особисто відвідує цікаві заходи та ОБГРУНТОВАНО дає їм оцінку. Він дуже мудрий і завжди говорить цікаві, розумні речі. Знаю його особисто, тому вважаю, що в праві так казати :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus