USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Перші кроки Ігоря Палиці на посаді голови ОДА в Одесі

7 Травня 2014 08:18
Новий губернатор Одеської області Ігор Палиця пообіцяв покарати всіх винних у подіях 2 травня незалежно від політичної належності.

Про це він повідомив під час своєї першої прес-конференції в Одесі, пише видання ТСН.

Палиця заявив, що не вірить, ніби в подіях винні Росія чи Придністров'я, і переконаний, що "ворог перебуває всередині".

Голова ОДА заявив, що готовий прийти для розмови як на Куликове поле, так і на Євромайдан, і пообіцяв прибрати від входу в ОДА озброєних міліціонерів і зробити все, щоб в Одесі панував мир.

Також Ігор Палиця заявив, що не є "страшним западенцем", Одеса для нього - друга батьківщина, а сам він - наполовину одесит, і додав, що у нього поки немає своєї команди, а шукати її він буде на місці в процесі роботи.

Він додав, що в Одеській області повинні почувати себе безпечно громадяни і України, і Російської федерації, й інших країн, не боячись, що їх стануть змушувати розмовляти тією чи іншою мовою. За його словами, розбіжностей на предмет того, хто якою мовою розмовляє (російською чи українською), взагалі не повинно бути в нашому суспільстві.

Ігор Палиця також заявив, що Одеська область повинна надати всім бажаючим безпечний відпочинок.

«Наш приклад повинен бути показовим – Одеса, Одеська область – прекрасний регіон. Людям, які сьогодні не можуть їхати до Криму, ми із задоволенням повинні надати всі умови, щоб вони їхали сюди. Щоб вони тут почували себе в безпеці, щоб почували себе комфортно. Наше з вами завдання показати, що Одеса – це те місце, куди можуть їхати всі», - сказав Палиця.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Рецензент Показати IP 7 Травня 2014 08:25
Свежо предание.... но верится с трудом.
читач Показати IP 7 Травня 2014 08:36
Тепер на сайті буде і багато новин з Одеси?!:)
я до читач Показати IP 7 Травня 2014 09:00
Віднині будуть Одеські новини :)))))
АВК Показати IP 7 Травня 2014 08:38
Расследование будет проведено как надо Киеву. Истина туда не доберется. Пусть для начала даст количество забитых подручными средствами при штурме Дома профсоюзов. А то по всем СМИ только о том, как стреляли в майданутых. Как будто с другой стороны не было огнестрелов.
КВК до АВК Показати IP 7 Травня 2014 08:48
Да в інтернеті стільки відео, що і на місце слідчим приходити не потрібно і це не монтаж, а вони затягувати будуть? Так наочний приклад: де цей стрілець "Микола", який і стріляв і з Парубієм зустрічався, він заарештований? Якщо ні - тоді все ясно, хто організатор всього цього! І не пройдуть ніякі окремі розслідування, тому що докази весь світ бачив, а людина не заарештована і наближена до глави РНБО! Ще є питання?!
Дмитро Показати IP 7 Травня 2014 11:12
Перші кроки треба зробити у Києві! Прибрати з посад і передати у суд Парубія, Пашинського, звільнити Авакова і Наливайченка і тоді в Україні буде спокій!!!
Патріот до Дмитро Показати IP 8 Травня 2014 09:40
Що б не здійснювали, а ближчим часом в Україні спокою не буде. Це ж очевидно. Хоча так цього хочеться. Допоможи нам, Боже!
Аваков Показати IP 7 Травня 2014 11:20
Цікаво, а хоч раз у Луцьку Палиця розповів що у його рідного дядька, а значить і у його мами - єврейське прізвище? А у євреїв родство по матері передається. відповідно Палиця - єврей. Цікаво, якби знали про це лучани - проголосували б за нього?..
Шмаков до Аваков Показати IP 7 Травня 2014 12:16
А це тут до чого? Єдина Країна - Единая страна!!!
Лучанка до Аваков Показати IP 8 Травня 2014 09:40
Про це всі давно знають!
111 Показати IP 7 Травня 2014 13:01
А євреї що не люди?????????????
повчально Показати IP 7 Травня 2014 22:02
Он людину призначили і вона починає працювати: "Новый одесский губернатор назвал кандидатуру своего первого зама" http://vesti.ua/odessa/50742-novyj-odesskij-gubernator-nazval-kandidaturu-svoego-pervogo-zama І без всяких обговорень на Майданах, без хороводів Самооборони і Правого сектору, а на Волині що влаштували? Посьмиховисько! От така некчемна влада і буде в області!!! Жах!:(
123 авакову Показати IP 8 Травня 2014 18:05
любий рід визначається по матері а не тільки єврейський
Володимир-Волинський Показати IP 8 Травня 2014 22:46
Палиця так тримати це добре що е різна кров перші кроки правильні набагато сильніші ніж у авакова Турчинова яценюка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus