USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Луцька кав'ярня «Cтаре місто» оголосила творчий конкурс «Інклюзивна світлиця»

27 Липня 2023 12:28
Кав’ярня-кондитерія «Cтаре місто» в партнерстві з громадською організацією «Батьків дітей з синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку» в рамках реалізації гранту від Українського Культурного Фонду Створення інклюзивного мистецького простору «Арт-кав’ярні «Старе-місто» оголошує обласний літературний конкурс творчих робіт «Інклюзивна світлиця».

Умови участі

До участі в основній номінації запрошуються діти та молодь до 25 років. До участі в інклюзивній номінації запрошуються діти з інвалідністю до 18 років та молодь з інвалідністю до 28 років.

Номінації та вимоги до робіт

На конкурс можуть бути подані будь-які поетичні та прозові літературні твори, обсяг яких не перевищує 2 сторінки А5. Це можуть бути вірші, есеї, новели тощо. Твори мають бути оригінальними та не містити плагіату. Усі роботи, які не відповідають цим вимогам, не приймаються до розгляду. Кожна подана на конкурс робота має розкривати 1 з 3 тем:

·Інклюзія та рівні можливості для людей з інвалідністю.

·Багата історія Волинського краю та Луцька зокрема.

·Захист довкілля, потреба у його збереженні, природні багатства Волині та Луцький зоопарк.

Роботи не рецензуються, журі не веде листування з учасниками конкурсу, окрім організаційних аспектів. Подаючи роботу на конкурс, учасники та учасниці дають згоду на обробку персональних даних та друк робіт у збірнику за результатами конкурсу, використання роботи або її фрагментів під час популяризації конкурсу відповідно до чинного законодавства про авторське право.

Один учасник може подати до 3 творів. Твори у співавторстві не приймаються.

Терміни проведення конкурсу

Прийом робіт розпочався 20 липня 2023 року та закінчується 5 серпня 2023 року.

Відзначення переможців

За результатами конкурсу буде опубліковано збірник найкращих творів його учасників. Кожен автор опублікованого твору отримає в подарунок такий збірник. Також усі учасники будуть запрошені на презентацію збірника та матимуть можливість виступити. Про дату та час буде повідомлено особисто.

*Витрати на поштову пересилку збірника та приїзд на презентацію не компенсуються.

Роботи приймаються на адресу голови журі конкурсу – письменниці Лєни Шторм [email protected] з позначкою «конкурс» у темі листа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus