USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Перші особи Волині пропустили бандерівську академію

29 Грудня 2008 18:56
Голова Волинської обласної державної адміністрації Микола Романюк і голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк не взяли участь в урочистій академії, присвяченій 100-річчю від дня народження Степана Бандери. Про це 29 грудня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Під час заходу владу представляли Луцький міський голова Богдан Шиба, заступник голови Волинської обласної ради Борис Загрева та заступник голови Волинської облдержадміністрації Святослав Кравчук.
Градоначальник Луцька у своєму виступі розповів про книгу з вибраними творами Степана Бандери, замасковану «Словник сучасної української літературної мови». Вороги української держави боялися постаті Степана Бандери, бо він ніс у собі ідею України, – зазначив Богдан Шиба.
Заступник голови Волинської облради Борис Загрева зазначив, що представницький орган влади Волині робить для вшанування Степана Бандери.  Пан Загрева вважає, що Степан Бандера має стати прикладом, а його справа – продовжуватись.
Заступник волинського губернатора Святослав Кравчук звернувся насамперед до присутніх у залі ветеранів національно-визвольних змагань кінця 80-х років ХХ століття. «України без Степана Бандери та його друзів не було б», - зазначив пан Кравчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 29 Грудня 2008 19:43
Комсомольців-колгоспників не було? Воно й не дивно!
Українець Показати IP 3 Січня 2009 21:18
А їм консул Росії Гузєєв заборонив! http://pravda.lutsk.ua/news/9623/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus