USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Першого вересня 75 волинських шкіл будуть майже порожніми

27 Серпня 2013 17:58
На Волині 75 шкіл першого вересня відкриють двері менше, ніж для десяти дітей у кожній.
На учня такої мінішколи держава витрачає понад 20 тисяч гривень у рік. І це тоді, коли школяр, середнього за кількістю навчального закладу, обходиться у 6 тисяч гривень. Це питання 27 серпня підняв під час прес-туру освітніми закладами Ковеля заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк.
«Ми не можемо закрити ці школи примусово. Тому радимося з батьками, де можна укрупнити школи, де все ж закрити та перевести дітей навчатися у сусідні населені пункти. У цьому випадку також вирішуємо питання зі шкільними автобусами», – зазначив Олександр Курилюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
неук Показати IP 27 Серпня 2013 20:25
Про вчителів би не забули. А то невдовзі й університети стануть порожніми. А ще за кожним шкільним автобусом на зиму бульдозер, а на осінь і весну грейдер закріпити було б непогано. Бо відомо, як ті шкільні автобуси в заметілі та в дощову погоду їздять. Якщо вже робите, як в Європі, то робіть до кінця.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus