USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Першокурсникам ВНУ розповіли про планування сім’ї та статеві інфекції

6 Жовтня 2008 10:00

Наприкінці вересня у гуртожитках № 4, 4а, 6 Волинського національного університету імені Лесі Українки першокурсникам провели тренінг із питань методів планування сім’ї, шляхів запобігання інфекціям, що передаються статевим шляхом, та профілактики наркоманії й алкоголізму, а також відповіли на делікатні запитання. Про це 6 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
У ВНУ імені Лесі Українки традиційним стало проведення інформаційних заходів із питань пропаганди здорового способу життя серед студентської молоді. Цього року в рамках національної програми забезпечення лікування та профілактики ВІЛ-інфекції/СНІДу, наркоманії й алкоголізму заплановано провести цикл лекцій і тренінгів.
Особливу увагу, за інформацією співробітниці відділу молодіжної політики та соціальної роботи Наталії Сірук, на початку навчального року приділили студентам, які мешкають у гуртожитках ВНУ. Так, 24-25 вересня в гуртожитках № 4, 4а, 6 у кімнатах студрад відділ молодіжної політики та соціальної роботи спільно з представниками Волинського обласного центру планування сім’ї Світланою Демчук та О. Мороз провели тренінг «Разом до здорового майбутнього».
Першокурсники отримали детальну інформацію про методи планування сім’ї, шляхи запобігання інфекціям, що передаються статевим шляхом, та профілактики наркоманії й алкоголізму. Представники Центру планування сім’ї, кваліфіковані лікарі запропонували для перегляду фільм, у якому було показано все, що обговорилося на тренінгу.
Навчання тривало понад 2 години. Всіх учасників забезпечили роздатковим матеріалом. По завершенню заняття студенти (в індивідуальному порядку) змогли отримати детальні відповіді на всі запитання делікатного характеру. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus