USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Китай ввів 144-годинний безвізовий режим з Україною та Росією

29 Січня 2016 20:45
Держрада КНР ввела 144-годинний безвізовий режим з 51 країною, включаючи Росію, Україну, США, Канаду, Францію, Німеччину, Великобританію, Бразилію, Мексику, Японію, Республіку Корея. Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на державне інформагентство Китаю "Сіньхуа".

30 січня у всіх відкритих для зарубіжних країн морських, сухопутних і повітряних контрольно-пропускних пунктах Шанхая і повітряних КПП Нанкіна, а також Ханчжоу вводиться частковий безвізовий режим. Як повідомили в Міністерстві громадської безпеки, громадяни цих країн зможуть перебувати на території Шанхаю, провінцій Цзянсу і Чжецзян, розташованих в дельті річки Янцзи, впродовж 144 годин без необхідності оформляти китайську візу. Безвізовий режим актуальний для транзитних пасажирів, які здійснюють поїздку в третю країну чи регіон транзитом через КПП зазначених районів.

Китай підтримав українську пропозицію про створення в доповнення до вже існуючих транзитних маршрутів Транскаспійського транспортного шляху від КНР до Європи через Азербайджан і Казахстан в обхід Росії.

Нагадаємо, 15 січня з Іллічівська відправився демонстраційний рейс контейнерного поїзда за маршрутом Україна - Грузія - Азербайджан - Казахстан - Китай. Маршрут є новим напрямком "Шовкового шляху" і альтернативою, яка дозволить перенаправити вантажопотоки в східному напрямку в обхід території Росії.

Нагадаємо, в Росії набули чинності указ президента і постанова уряду, що забороняють транзит українських товарів по території Росії в Казахстан.

ЧИТАТИ ЩЕ: НА КОГО З ВОЛИНСЬКИХ ЕКСПОРТЕРІВ ВПЛИНЕ ЕМБАРГО З РОСІЄЮ

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, китайці готові інвестувати у вугільну галузь Волині $3,5 мільярда. Про це йшлося напередодні нового року під час зустрічі керівників волинських копалень, ДП «Волиньвугілля» та профспілки гірників з представниками потенційного інвестора - Китайською машинобудівельною компанєю «SANYI». Зі слів гебернатора Волині, вже ведуться перемовини з інвесторами з Китайської Народної Республіки, а Міністр дав відповідні доручення керівникам департаменту та керівникам міністерств.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 29 Січня 2016 21:41
уцітє кітайскій язік однако
лол до Анонім Показати IP 29 Січня 2016 22:20
коментар було видалено
АС Показати IP 29 Січня 2016 23:15
Китай розвалиться як і СССР тому що комуняки скрізь одинакові і наш комуняка Романюк Луцьк валить.Як УПА казали хороший комуніст-мертвий комуніст
Хлоп до АС Показати IP 30 Січня 2016 08:34
УПА -то сконцентрована украiнська мудрiсть, що тiльки багатie з роками.
янь Показати IP 30 Січня 2016 12:11
хто купить мені квиток ????????????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus