USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Перший канал покаже українського учасника Євробачення-2010

23 Січня 2010 15:46
Сьогодні український Перший канал покаже двогодинне шоу про співака Василя Лазаровича, який представить Україну на Євробаченні-2010.
«Глядач телеканалу зможе переконатися в співочому таланті Василя Лазаровича і почути унікальний бас-баритон співака. А ті, хто досі не знайомі з його творчістю, зможуть дізнатися подробиці творчого шляху Василя Лазаровича», - повідомляє прес-служба Першого каналу. Крім того, глядач почує думки провідних музичних продюсерів, журналістів, артистів, - обізнаних експертів українського шоу-бізнесу, які будуть дискутувати на тему програми, – пише Кореспондент. Взяти участь у розмові запрошені, зокрема, Едуард Клім, Олена Мозгова, Юрій Нікітін, Сергій Кузін, Олександр Злотник, Руслана Лижичко, Ані Лорак, Олександр Пономарьов, Ірина Лисенко тощо. Шоу триватиме з 19:00 до 21:00. Нагадаємо, що 29 грудня НТКУ без проведення національного відбору прийняла рішення про те, що Україну на Євробаченні-2010 представить співак Василь Лазарович. У НТКУ зазначили, що як член Європейського мовного союзу і мовник-учасник пісенного конкурсу Євробачення, НТКУ має право на власний розсуд обирати процедуру відбору представника та пісні, яка представлятиме Україну на конкурсі поточного року. Проти одностороннього рішення НТКУ виступили деякі українські продюсери та музиканти, які заявили, що будуть звертатися і до чинного, і до наступного Президента з вимогою скасувати рішення НТКУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ViP Показати IP 23 Січня 2010 17:29
На Євробаченні не баритони співають а попса! Так що даремно старалися - шансів нуль! А наші Лазаровича вибрали і то - незрозуміло як!
Я Показати IP 25 Січня 2010 17:51
Вот это диктатура!!!А как же - забыли про народ в свободной Украине,который может выбирать?!Насмешили))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus