USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Перспектива ремонту об’єктів на Ковельщині у 2016 році

24 Листопада 2015 08:47
22 обʼєкти планують відремонтувати в рамках реалізації інвестиційних проектів за рахунок як обласного так і державного фондів регіонального розвитку.

Про це розповів начальник відділу житлово-комунального комунального господарства, будівництва та розвитку інфраструктури райдержадміністрації Юрій Пашинський, ‒повідомляють у пре-службі Ковельської РДА.

Попередньо визначено 22 об’єкти по району, а саме: реконструкція спортивного залу ЗОШ І-ІІІ ст. с. Любитів, реконструкція шатрової покрівлі ЗОШ І-ІІІ смт Люблинець, реконструкція шатрової покрівлі будинку культури Лесі Українки в с. Колоджяне, реконструкція шатрової покрівлі с. Дроздні, утеплення фасаду ЗОШ І-ІІІ ст. с. Дубове, капітальний ремонт шатрової покрівлі ЗОШ І-ІІІ ст. с. Дубове, реконструкція клубу с. Ворона, утеплення фасаду НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія» ім. С. Ткача смт Голоби, будівля шкільної майстерні ЗОШ І-ІІІ ст. с. Любитів, будівля паливного сараю ЗОШ І-ІІІ ст. с. Любитів, реконструкція сільського клубу с. Поворськ, ремонт БК с. Білин, реконструкція сільського клубу с. Уховецьк, реконструкція клубу с. Колодниця, реконструкція клубу Малий Порськ, капітальний ремонт із заміною даху в Будинку культури с. Новий Мосир, придбання автобусів для об’єднаних територіальних громад Голобської селищної ради та Велицької сільської ради, реконструкція даху Голобської дитячої музичної школи.

Щодо будівництва дитячих дошкільних закладів в с. Любитів та в с. Воля Ковельська, то в 2016 році буде проводитися розробка та коригування проектно-кошторисної документації з подальшою подачею на фінансування за рахунок як обласного, так і державного фондів регіонального розвитку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus