USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Перинатальний центр закупить медобладнання на 1,5 мільйона

2 Листопада 2017 13:58
Підготовка до завершення та відкриття перинатального центру в Луцьку триває на повну. Заклад уже готується з наступного року приймати пацієнтів, тож забезпечується технікою. Так, окреме медичне обладнання та апаратура обійдеться центру в майже півтора мільйона гривень.

Подання тендерних пропозицій щодо закупівлі обладнання триватиме до 16 листопада. Аукціон, своєю чергою, розпочнеться 17 листопада. Замовником виступає Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання.

Загалом заплановано закупити 36 одиниць медтехніки, які мають поставити до 31 грудня цього року. Це, зокрема, гінекологічне крісло для проведення оглядів, гінекологічних процедур і операцій; анестезіологічний столик для зберігання та переміщення лікарських препаратів, перев’язувальних матеріалів, медикаментів, інструментів тощо для обслуговування хворих; інструментальний столик, необхідний для розміщення інструментів під час проведення лікувальних процедур і хірургічних операцій; кушетка для проведення медичних процедур і оглядів пацієнтів; шафи для зберігання медикаментів; морозильна камера для заморожування та довготривалого зберігання різних біологічних матеріалів і настільна центрифуга.

Головний лікар Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання Сергій Ляшенко розповів, що закупівлю цього обладнання та апаратури медичного призначення планували ще з 2001 року, коли тільки розпочалося будівництво перинатального центру.

Нагадаємо, під час офіційного візиту на Волинь Володимир Гройсман пообіцяв, що до кінця року перинатальний центр добудують і вже першого півріччя наступного року здадуть в експлуатацію, адже завдяки домовленості голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці та прем’єра з держбюджету на потреби центру надійшли 45 мільйонів гривень.

Окрім того, повідомляли, що це буде надсучасний перинатальний центр, подібних якому ще немає в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 2 Листопада 2017 15:25
Молодець Ігор Палиця!!! Це не Гунчик, який все обіцяє і нічого не робить. Ним керує підстилка ...))))))))
ОДА Показати IP 2 Листопада 2017 17:21
Поки буде першим заступником носата Свєтка, толку не буде. Гляньте, що вона собі дозволяє. Петрович, так не може бути як є, вона ганьбить Вас.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus