USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Порошенко в п‘ятницю на Волині представить нового голову ОДА, – джерело

19 Березня 2018 22:48
Президент України Петро Порошенко, ймовірно, прибуде на Волинь вже наприкінці цього тижня – в п’ятницю 23 березня. Його приїзд пов’язують з ймовірною відставкою нинішнього голови Волинської ОДА Володимира Гунчика.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомило джерело, близьке до правоохоронних органів.

Ймовірною причиною візиту джерела називають відставку нинішнього голови ОДА та представлення потенційного нового очільника Волинської облдержадміністрації Олександра Савченка.

Силовиків області готують до приїзду Петра Порошенка, проте остаточної команди поки не було. Про інші можливі місця його візиту наразі невідомо.

Зазначимо, що генерал-полковник Олександр Савченко повідомив, що готовий очолити Волинську облдержадміністрацію. Нинішній голова ОДА сьогодні підтвердив, що повідомлення про подання Кабміну про його заміну, направлене до адміністрації президента, правдиве.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 20 Березня 2018 09:24
а може вже пора обирати на виборах голів ОДА ? чи феодальний лад для гаранта ближчий ?
Волинянин Показати IP 20 Березня 2018 10:39
Після таких інформацій в декого зі свити Гунчика давлєніє підвищується ! І засинають, і просинаються з думкою, а шо ж зі мною незамінимим буде ? А тут ще почали некстаті декларації друкувати. Декому ж чєртовскі хочеться поработать. Особнячки ж то залишились недобудовані. А тут ще треба терміново схуднути, чи то пак збідніти, до співбесіди з новим губернатором, щоби того на жалість прошибло. Мужності ж не хватить, щоби принципово у відставку подати ! Зараз саме цікаве починається !
Анонім до Волинянин Показати IP 20 Березня 2018 14:34
та ми цю клоунаду вже четверть століття спостерігаємо. нічого цікавого
К.лучанин Показати IP 20 Березня 2018 14:32
Подальший сценарій вже вимальовується. Петро замінить голову ОДА, а ГУНЧИКА візьме собі у радники, або заступником Свинарчука ( він же Гладковський О. ). Десятиліттями не змінюється ця ситуація в УКРАЇНІ із цими намісниками, одного "світлійшого" замінюють іншим. Петро як і Янукович своїх не здає!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus