USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку п'яний водій мопеда хотів дати хабар патрульним

8 Березня 2021 10:27
У ніч на 7 березня на вулиці Львівській патрульні виявили мопед, керманич якого рухався в темну пору без увімкненого світла фар, без номерного знаку та без шолома, чим порушував ПДР.

Про це повідомляє патрульна поліція Волині у Фейсбуці.

Після того, як патрульні зупинили двоколісний транспорт, у водія виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Також встановили, що він не має права керування мопедом.

Останній пройшов огляд на стан сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу в присутності двох свідків за допомогою спеціального технічного засобу, який після проведення тесту показав – 2, 04 проміле.

Під час складання адміністративних матеріалів з метою уникнення відповідальності, 23-річний чоловік намагався надати патрульним неправомірну вигоду.

Охороні порядку неодноразово попереджали його про кримінальну відповідальність, проте останній продовжував пропонувати неправомірну вигоду та поклав до службового автомобіля грошові кошти у сумі 600 гривень.

Патрульні слали всі необхідні адміністративні матеріали та викликали слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції.

Наразі слідчими відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.

Караються штрафом від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 8 Березня 2021 18:43
Пора продавать мопед и ещё разбить свинью-копилку чтобы заплатить штраф

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus