USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

П'яний депутат БПП, якого пов'язують з убивством Гандзюк, побив депутата райради

23 Вересня 2019 11:04
У селі Праві Саги Олешківського району, на святі Дня села, ексзаступник голови Херсонської ОДА, депутат облради від БПП Євген Рищук побив депутата Олешківської райради Романа Чухалова.

Про це повідомив депутат Дніпровської райради Олександр Власов на своїй сторінці в Facebook.

«На столах порожні пляшки, стаканчики, музика і посеред танцполу Рищук. На місці вже швидка в якій Роман зі слідами побоїв», – написав Власов.
«На місце приїхали радники Гусєва, на яких при мені накинулася юрба для провокації за наводкою Рищука. При цьому Рищука ніхто не опитав? і він продовжує гуляти на святі», – написав Власов.
Постраждалий – депутат Олешківської райради Роман Чухалов

Радник голови херсонської ОДА Богдан Ковальов підтвердив, що він на місці і депутата дійсно побили.

«Підіймаю всі служби, супроводжую потерпілого до лікарні», – написав він.
Як повідомлялося, громадські активісти вважають, що до вбивства Гандзюк, зокрема, причетні колишній голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв і ексзаступник голови ОДА Євген Рищук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus