USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Справа Гандзюк: заступник голови Херсонської ОДА Рищук подав у відставку

9 Квітня 2019 09:59
Заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації Євген Рищук, якого активісти пов'язують зі справою про вбивство Катерини Гандзюк, написав заяву на звільнення.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook, пише Theбабель.

«Я прийшов в ОДА на запрошення Андрія Гордєєва і йду разом з ним. Як мені здається (багато посміються), саме так і повинно бути. Три роки. Три плідні роки спільної командної роботи. Багато зроблено в області та для області», — зазначив він.

Рищук повідомляє, що продовжить працювати депутатом обласної ради.

«Що стосується тої проплаченої маячні під назвою «Хто замовив Катю Гандзюк», можу сказати одне. Я вірю, що рано чи пізно знайдемо справжнього замовника, що стосується мене, я все сказав в СБУ, пройшов поліграф і готовий допомагати всім, хто шукає справжнього замовника», — наголосив чиновник.
Нагадаємо, 11 лютого голові обласної ради Херсонської області Владиславу Мангеру оголосили підозру в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк. Згодом генпрокурор Юрій Луценко розказав, як, за версією слідства, Мангер готував убивство Гандзюк.

Вночі 15 лютого суд обрав Мангеру запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави в розмірі 2,5 млн грн. Пізніше його адвокат вніс за нього заставу, і голова облради вийшов на волю.

Мангеру вдягнули електронний браслет. Він запевняв, що нікуди не тікатиме і навіть повернувся на роботу в облраду.

3 квітня суд відмовився взяти Мангера під варту, але зобов’язав його носити електронний браслет.

6 березня Шевченківський суд відсторонив Мангера від посади голови Херсонського облради до 6 квітня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus