USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

П’яний відвідувач побив працівницю кафе у центрі Луцька

28 Лютого 2021 22:36
В кав’ярні «Капучіно» у центрі Луцька п’яний відвідувач після того, як проспав у туалеті 40 хвилин, побив працівницю закладу.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Суд встановив, що 19 серпня минулого року в кафе «Капучіно» на вулиці Лесі Українки, 54 п’яний чоловік під час словесного конфлікту двічі вдарив потерпілу по голові долонею та кулаком. В результаті ударів потерпіла отримала синець, що за ступенем тяжкості відноситься до категорії легких тілесних ушкоджень. Як виявилося згодом, потерпіла є працівницею вищевказаного кафе.

У суді обвинувачений повністю визнав свою вину, він розкаявся у вчиненому та просив суворо його не карати.

Натомість потерпіла просила суворо покарати свого кривдника, вважаючи, що його діями вчинено хуліганство та вказуючи, що заподіяна шкода їй не відшкодована.

Вона пригадала, що в той день перебувала на роботі в кав'ярні «Капучіно». Обвинувачений зайшов в туалет закладу, але самого моменту вона не бачила. Коли ж відвідувачі почали скаржитися, що туалет не працює, працівники почали стукати в двері вбиральні. Чоловік перебував там протягом 40 хвилин, але не відповідав, тож вони взяли ключ та відчинили двері. На стільці для одягу спав обвинувачений, його почали будити та просили вийти, але він не реагував ще протягом 15 хвилин. Після цього він пішов у службове приміщення, працівниця кафе зробила йому зауваження, однак він не зреагував на це, вдаривши її декілька разів по голові.

Свідок підтвердив слова потерпілої. Він розповів, що того дня разом з дружиною зайшов до кав'ярні. Там він побачив, що якийсь чоловік ображає персонал кафе, тому вони вийшли, а його дружина викликала поліцію. Через кілька хвилин він почув крик та повернувся в кафе, побачивши, як обвинувачений хоче потрапити в службове приміщення та відкидає одну з працівниць закладу. Свідок вказав, що обвинувачений був дуже агресивний, можливо, нетверезий.

Врахувавши всі обставини справи та думку потерпілої, суд призначив дебоширу покарання у виді 100 годин громадських робіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Значить, ахтавіст Показати IP 1 Березня 2021 06:35
Простого посадили б.
Глухоніма Феміда Слі Показати IP 1 Березня 2021 07:47
Немає слів. Закрити п'яницю на 100 годин в туалеті із суддею.
Лучанин Показати IP 1 Березня 2021 09:39
Яке страшне покарання бандиту.
Просто до Лучанин Показати IP 1 Березня 2021 18:30
Більш ніколи не буду пити після такого страшного суду українського
Вітольд Показати IP 1 Березня 2021 19:18
А відшкодування потерпілій буде?????????????????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus