USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

П'ять мільйонів за добу: KALUSH Orchestra приголомшили сумою, зібраною для захисників у День Незалежності

25 Серпня 2022 22:48
Напередодні Дня Незалежності України гурт KALUSH Orchestra анонсував великий збір коштів на реабілітацію захисників Маріуполя та «Азовсталі». Опівночі 24 серпня гурт у своїх соцмережах закликав українців донатити по 24 гривні протягом лише 24 годин. І всього за одну добу їм вдалося зібрати п’ять мільйонів гривень!

«Ми вдячні кожному українцю, який долучився до нашого збору. По-перше, тому що в такий спосіб ми разом зможемо допомогти в реабілітації нашим Героям Маріуполя. По-друге, тому що всупереч чуткам про падіння об’ємів донатів ми бачимо, що українці готові віддати свої заощадження і легко збирають п’ять мільйонів за добу. А все для того, щоб допомогти військовим. Думаю, було би 20 діб – зібрали би і 100 мільйонів», – прокоментував результати збору лідер гурту KALUSH Orchestra Олег Псюк.

Читати ще: Сума вражає: KALUSHOrchestra розіграв кришталевий кубок Євробачення і рожеву панаму

Як і було анонсовано, хлопці відкрили збір у 00:01, а вже близько 10-ї ранку на їхній банці був перший мільйон гривень. Далі більше, і по обіді кількість донатів сягнула двох мільйонів. Про перебіг збору гурт звітував на офіційних сторінках KALUSH в соцмережах та на особистих.
Таку ініціативу висвітлили на своїх сторінках чи не всі головні ЗМІ України, а до підтримки долучився цілий загін українських артистів та блогерів, серед них і колеги KALUSH Orchestra по лейблу ENKO – alyona alyona та Skofka, шоумен Володимир Остапчук, комік Роман Міщеряков, акторка Ольга Сумська, бізнесвумен Ірина Горова, співачка ONUKA та багато інших представників шоубізу України.

Читати ще: Сопілка для «Стефанії». Хто навчав волинян з гурту KALUSH Orchestra

«Так чи так, KALUSH Orchestra свою місію і місію українців, які долучилися, вважають виконаною. Подвиг здійснено. Герої житимуть. ЗдОрово й ЗдорОво. А це найголовніше. Слава Україні та її Героям!» – йдеться у повідомленні гурту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus