USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

П'ять переваг контекстної реклами в Youtube*

29 Вересня 2022 16:11
Попри численні спроби створити аналоги, Youtube займає другу сходинку в рейтингу найпопулярніших пошукових систем після Google. Сервіс не лише надає відеовідповіді на запити користувачів, а й є для них місцем навчання та відпочинку. Отже, запуск контекстної реклами в Youtube буде чудовою ідеєю. Чому – читайте далі.

У цьому матеріалі зібрано п'ять переваг сервісу для digital просування. Та, перш ніж запускати рекламну кампанію, переконайтесь, що контекстна реклама в Youtube буде корисна для вашого бізнесу. Замовити налаштування кампанії можна за посиланням https://web-promo.ua/ppc/youtube/. Агентство Webpromo 13 років працює на ринку реклами. Залишайте заявку і отримаєте високу впізнаваність та максимальне охоплення аудиторії завдяки досвіду команди, власному програмному забезпеченню та докладній аналітиці.

Повернемося до переваг контекстної реклами в Youtube і розглянемо їх детальніше.

1. Популярність Youtube

Платформа відома абсолютно всім користувачам, які мають доступ до інтернету. Досі вона залишається поза конкуренцією. Найбільший послідовник – TikTok, але в китайському сервісі інша специфіка контенту.

Трохи статистики про Youtube у 2021 році:

- 25% світового мобільного трафіку;

- 2-е місце у світі за відвідуваністю;

- 2 мільярди користувачів;

- 23,2 години на місяць – середній час перегляду контенту;

- 70% користувачів купили товар після перегляду реклами на Youtube.

2. Популярність відеоформату

Користувачі віддають перевагу саме відеоконтенту. Статистика це підтверджує:

- 500 000 000 юзерів переглядають відео у Facebook кожного дня;

- 54% аудиторії комерційний відеоконтент подобається більше, ніж тексти та зображення;

- З 2018 року кількість відео подвоїлась;

- 87% маркетологів вважає, що саме відео допомогло їм збільшити трафік;

- 69% користувачів мобільного інтернету віддають перевагу відео.

3. Youtube – частина Google

Оскільки Youtube належить Google, контекстна реклама на платформі запускається через Google Ads. У вашому розпорядженні всі можливості пошукового гіганта і зручність його рекламного кабінету.

4. Арсенал рекламних інструментів

Використовуйте тип реклами, що відповідає вашим цілям:

- TrueView In-Stream з можливістю пропуску. Відображається на початку, в середині, або в кінці ролика. Через 5 секунд рекламу можна пропустити. Мета – підвищити впізнаваність бренду.

- In-Stream без можливості пропуску. Відмінність від попереднього типу – максимальна тривалість реклами 15 (інколи 20) секунд.

- Discovery. Оголошення у форматі «текст+іконки відео» розміщується в результатах пошуку серед схожих відео та на головній сторінці мобільної версії.

- Оголошення-заставки. Розміщуються на початку, в середині, або в кінці ролика. Тривалість – до 6 секунд, без можливості пропуску.

- TrueView for Action. Містить оверлей із закликом до дії та кінцеву заставку.

- Оголошення Masthead. Розміщення на головній сторінціі з допомогою представника Google.

5. Youtube постійно оновлюється

Розробники платформи весь час вдосконалюють сайт та додаток Youtube. Популярність TikTok спричинила появу Youtube Shorts, а наприкінці 2021 року платформа запустила монетизацію коротких роликів.

Зовсім свіже оновлення: у вересні 2022 року стало відомо, що Youtube тестує новий інтерфейс.

Приємна новина для рекламодавців: платформа почала транслювати по 5 оголошень підряд без можливості пропуску.

Ймовірно, в майбутньому трафік Youtube просяде під тиском нових сервісів та додатків. Однак це станеться ще не скоро, оскільки навіть цензурні скандали з блокуванням каналів популярних блогерів не змушують користувачів шукати альтернативу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus