USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

П'ята поспіль нічия «Волині» у Туреччині. РЕПОРТАЖ

19 Лютого 2014 14:32
Луцька «Волинь» провела черговий товариський матч зі словацькою командою. Позавчора «хрестоносці» змагалися зі «Слованом», а вчора із «Жиліною» - не менш титулованим клубом. Принагідно скажемо, що це був вже третій матч на нинішніх зборах із словацькою командою. З «Жиліною» волиняни зіграли рік тому і перемогли 2:1. Перед грою з «Волинню» сьогоднішній суперник лучан програв російським «Крильям Совєтів» 0:2, - повідомила клубна прес-служба лучан.






«Волинь» вийшла на спаринг, який грали «вдома» у «Глорія Верде», в дещо експериментальному складі. Тренери вирішили перевірити нові ігрові зв’язки. Але лучани впевнено контролювали гру і створили набагато більше небезпечних моментів. Кінаш не влучив у ворота із близької відстані, Літвіненко не замкнув перспективний простріл, удар Матея прийшовся у поперечку. Утім, «Волині» довелося відігруватися після удару Хучка на 38-ій хвилині. Зрівняв рахунок Дмитро Нємчанінов, якому вдався і сольний прохід і влучний сильний удар на 57-ій хвилині. У результаті – п’ята поспіль нічия «Волині» на другому тренувальному зборі в Белеку.

Наступний спаринг «хрестоносці» зіграють у суботу проти корейського «Сувон Самсунг Блувінг».

Склад «Волині»: Літовченко – Сімінін (Годований, 46), Шершун, Приндета (Р. Никитюк, 46), Шабанов (Нємчанінов, 46) – Парцванія (Рогач, 46), Кінаш (Матей, 46), Скоба – Хомченко (Гошкодеря, 35, Бабатунде, 75), Мемешев (Рамон, 35, Задерецький, 77) – Петров (Літвіненко, 46).

Голи: Хучко, 38 – Нємчанінов, 57



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus