USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Волинь» у спарингу із «Ворсклою» на Балканах

19 Липня 2014 16:16
Вчора «Волинь» на домашньому полі готелі «Гольфер» зіграла п’ятий контрольний поєдинок хорватського НТЗ. Суперником був знову український клуб – полтавська «Ворскла», яка, як і попередній спаринг партнер «хрестоносців, маріупольський «Іллічівець», проводить збори на Балканах. Команда Василя Сачка приїхала в гості до підопічних Віталія Кварцяного, - інформує прес-служба «хрестоносців».

І цей матч, як попередні спаринги із азовцями, відбувся у хорошому темпі та боротьбою на кожному клаптику поля. Відзначимо й дуже спекотну погоду сьогодні в Хорватії.

Рахунок відкрили «волиняни». Кобахідзе отримав м`яча на лівому фланзі, трохи змістився в центр і віддав на дальній кут штрафного Гуменюку. Олег прийняв кулю на груди і з лету пробив із 10 метрів – 1:0.

Зрівняли рахунок умовні гості на останній хвилині матчу. Романчук прострілив з лівого флангу, а Ковпак набіг –1:1.

Відзначимо й два сейви Віталія Неділька, який витягнув удари з верхніх кутів своїх воріт.

Статистика матчу підтверджує рівну боротьбу на полі: за ударами в ствір воріт перевага «Ворскли» 5:3, кутовими – 7:5 на користь лучан, відсоток володіння м’ячем 46%-54%.

Склад «Волині»: Неділько – Сімінін, Годований, гравець на перегляді, Воронін - Рогач, гравець на перегляді (Бабенко, 46, Шабанов, 68), Гуменюк (Зінкевич, 88), Мемешев (Дудік, 88), Задерецький, Кобахідзе.

Склад «Ворскли»:Непогодов - Пердута (Романчук, 77), Далку, Ткачук Є., Сапай - Громов, Дедечко (Маркоскі, 77), Чеснаков, Турсунов (Кривошеєнко, 77), Ткачук А. - Міщенко (Ковпак, 59).

Голи: Гуменюк (34), Ковпак (90).

Сьогодні у «Волині» заключний спаринг НТЗ. О 19.00 за київським часом підопічні Віталія Кварцяного зіграють із хорватською «Горіцею».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus