USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

П’ятеро діток на Волині знайшли нову родину

22 Грудня 2023 17:31
Сьогодні, 22 грудня, на Волині п’ятеро дітей, які між собою є рідними братами та сестрами, переступили поріг своєї нової домівки. Їх зустріла велика, любляча родина Наталі та Дмитра Бойків.

Сім’я Бойків переїхала у Нововолинську громаду з Одеської області та виховувала двох прийомних та трьох біологічних дітей, інформують у міськраді.

Батьки виявили бажання поповнити свою родину та подарувати свою любов і сімейний затишок ще п’ятьом діткам, які тривалий час проживали у центрі соціально-психологічної реабілітації у м. Ковелі.

Рішенням виконавчого комітету Нововолинської міської ради № 668 від 20 грудня 2023 року прийомну сім’ю, створену на базі родини Бойко Наталії та Бойка Дмитра, переведено у статус дитячого будинку сімейного типу.

Відтепер у родині Наталі та Дмитра семеро дітей-вихованців.

Читати ще: В Україні запустять Єдину державну платформу про усиновлення, – Мінсоцполітики

Загалом у Нововолинській громаді функціонує 5 дитячих будинків сімейного типу та 4 прийомні сім’ї. На виховання та спільне проживання там влаштовано 43 дитини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus