USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

П’ятеро людей заразилися сальмонельозом у кав’ярні в Нововолинську

11 Липня 2017 17:52
П’ятеро людей захворіли сальмонельозом після частування у кав’ярні. Про це стало відомо сьогодні, 11 липня, під час прес-конференції у Волинському обласному лабораторному центрі.

Директор Волинського обласного лабораторного центру Наталія Янко повідомила, що у місті Нововолинську п’ятеро людей, із яких троє – діти, підхопили сальмонельоз у кав’ярні «Наше місто». Про це повідомляє Волинська правда.

Зокрема, підтверджено, що гостре інфекційне захворювання виникло у зв’язку з вживанням тістечок-еклерів. Сальмонелу виділили від хворих і ідентичну – з тістечок. До слова, за інформацією Наталії Янко, у поточному році на Волині зареєстрували вже 4 спалахи гострих кишкових інфекцій, з них 3 викликані сальмонелою. Всього захворіли 32 людини, з них 20 дітей. Зокрема, спалах сальмонельозу стався в Горохівському районі (постраждало 9 осіб, з них 4 дітей).

Зафіксували також сімейний випадок сальмонельозу в селі Ратнів Луцького району (постраждало 7 осіб, з них 2 дітей). Більше того, зафіксували і спалах гастроентероколіту серед дванадцятьох львівських дітей, які перебували на тренувальних заняттях в навчально-тренувальному комплексі «Тайм» у Ковелі.

Наразі триває епідрозслідування цього випадку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus