USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під Білим домом знайшли таємний 5-поверховий бункер Обами, – ЗМІ

4 Квітня 2018 11:11
Під північним газоном Білого дому є таємний бункер, який може захистити керівництво країни від кінця світу. Про це повідомляє The Washington Examiner, який розмістив книгу колишнього журналіста Рональда Кесслера. Відзначається, що бункер був побудований під час президентства Барака Обами.

Згідно з офіційними документами, з 2010 року робота над бункером називалася "поліпшенням електропостачання та кондиціонування в Білому домі".

Бункер зможе безперервно обслуговувати штат всього Західного крила Білого дому в разі пошкодження будівлі зброєю масового знищення.

"З метою оперативної безпеки Секретна служба не коментує конкретні заходи безпеки Білого дому або захисні розвідувальні питання", - заявив прес-секретар секретної служби Мейсон Брайман.

Раніше повідомлялося, що особистий бункер Гітлера виставили на продаж. Величезний бункер часів Другої світової війни, розташований на острові Гернсі в протоці Ла-Манш, продається за 155 тисяч фунтів стерлінгів.

Також в лісах на півдні Швеції знайдений покинутий військовий бункер часів "холодної війни". Підземна споруда була виявлена командою шукачів пригод Free Solo, які займаються екстремальним скелелазінням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus