USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Під час демонтажних робіт знайшли тіло: через російську атаку 29 грудня в Києві загинули вже 33 людини

9 Січня 2024 15:34
Кількість загиблих внаслідок ракетної атаки росіян по Києву 29 грудня 2023 року зросла до 33 людей.

Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація.

«Під час демонтажу зруйнованих будівельних конструкцій на складському приміщенні в Шевченківському районі були виявлені ознаки ще одного загиблого. Ці дані підтвердила проведена звірка національної поліції», – йдеться в повідомленні.

Читати ще: На Хмельниччині знайшли третього загиблого від ракетного удару

Станом на сьогодні внаслідок ракетної атаки РФ 29 грудня у Києві вже загинули 33 людини. Кількість жертв стала стрімко зростати під час розбору завалів.

Того дня збройні сили рф здійснили повітряну атаку по столиці різними видами ракет. Повітряна тривога в Києві тривала 2 години 42 хвилини. Зафіксовано падіння уламків у Дарницькому, Святошинському, Подільському та Шевченківському районах столиці.

Нагадаємо, російські війська 29 грудня влаштували масовану атаку по Україні, використавши близько 160 ракет різних типів, окрім «Калібрів». Атаковано об’єкти критичної інфраструктури, промислові та військові об’єкти в Києві, Львові, Харкові, Дніпрі, Конотопі, Одесі. Через атаку Росії по території України загинули мирні мешканці в шістьох областях України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus