USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Волиньраді змінили порядок денний

20 Лютого 2014 11:25
Під час позачергової сесії розглядатимуть лише найнагальніші питання, вирішення яких вимагає волинська громада.

Зміни до запланованого порядку денного ухвалили депутати облради під час 23-ї позачергової сесії 20 лютого.

Депутат Сергій Слабенко запропонував, у зв’язку з тим, що відтоді,як облрад вперше бажала зібратися на 23 позачергову сесію, минув тривалий час і змінилася ситуація в Україні, не розглядати питання про призупинення процесу підготовки до підписання Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС. Перш за все обранці громади розглядатимуть питання про відставку Володимира Войтовича. Не витрачатимуть час депутати і на неактуальне питання про недовіру Борису Клімчуку.

Питання про звернення облради до Президента, кабміну та усіх політичних сил не розглядатимуть, тому що доповідач, Олександр Башкаленко, відсутній у залі. Дехто з депутатів пропонував вже сьогодні розпочати розгляд бюджету Волині на 2014 рік, проте зрештою депутати погодилися, що приймати настільки серйозний документ «наскоком» не варто. До того ж, проект бюджету досі не розглядали під час засідання бюджетної комісії облради, оскільки був відсутній кворум.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus