USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Під час лікування помер військовий родом з Торчина Юрій Ковальський

2 Січня 2024 16:41
31 грудня 2023 року під час лікування помер начальник інженерної служби, капітан Ковальський Юрій Адамович, уродженець селища Торчин. Сьогодні йому могло б виповнитися 60.

Про це повідомили в Торчинській громаді.

Військовослужбовець був призваний на військову службу Тернопільським ОМТЦК СП 30 листопада 2022 року.

Юрій Адамович довгий час проживав у Торчині. Тут знайшли останній спочинок його батьки. Тому рідні виявили бажання, аби військовослужбовця поховали на місцевому кладовищі.

Завтра, 3 січня, траурний кортеж із тілом Юрія Ковальського вирушить з Луцька орієнтовно об 11:00.

Прощання з Героєм та панахида відбудуться у храмі Першомученика й архідиякона Стефана в Торчині. Після цього траурна процесія вирушить до місцевого кладовища.

«Просимо усіх жителів громади долучитися й гідно зустріти Воїна-захисника, сформувавши живий коридор вздовж населених пунктів громади та центральної вулиці Торчина. У ці гіркі хвилини щиро розділяємо горе родини. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Захисника та схиляємо голови в глибокій скорботі. Уся Торчинська громада сумує разом з вами... Низький уклін і Слава Герою! Вічна пам'ять!!!» – йдеться в повідомленні.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus