USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під час мітингу на підтримку Сакварелідзе засвітилася професійна «солдатська мати»

29 Березня 2016 10:10
У масовці мітингу під стінами Генпрокуратури, який відбувся під гаслом "Відставка Шокіна і руки геть від команди Сакварелідзе", помітили професійних провокаторів.

Про це повідомив журналіст Володимир Бойко в своєму Facebook, - інформує Обозреватель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВИМАГАЮЧИ ВІДСТАВКИ ШОКІНА, ЛЕДЬ НЕ ДОВИМАГАЛИСЯ ВІДСТАВКИ ПРОКУРОРА ВОЛИНІ

"Народний депутат В'ячеслав Костянтинівський, який оплатив проведення під стінами Генпрокуратури мітингу 25 березня 2016 року, звичайно, був переконаний, що організатори цього дійства для масовки наймуть студентів. Напевно, в цьому був переконаний і народний депутат Мустафа Найєм, який прийшов на цей мітинг в ролі ведучого оратора. Але організатори заходу найняли не студенти, а професійних провокаторів", - пише журналіст.

"За спиною Мустафи на фотографії з мітингу - професійна "солдатська мати" Надія Курамшина, самодіяльна актриса, яка раніше засвітилася участю в "круглих столах "медведчуківського" Українського вибору" і розповідями російським телеканалам про злих укропів", - зазначив Бойко.

ВІДЕО можна переглянути ТУТ.

Зі слів журналіста, "масовку" Костянтинівський найняв для участі в мітингу, "оголошеного Сакварелідзе на захист кількох корумпованих прокурорів, які раніше сфальсифікували матеріали кримінального провадження - це так звана справа "діамантових прокурорів", - з метою не допустити залучення Костянтинівського до кримінальної відповідальності за незаконну видобуток піску".

"Але після того, як справа попрямувало до суду, виявилося, що жодні діаманти в обвинувальному акті взагалі не згадуються. Згідно з обвинувальним актом, Корнієць мав намір отримати хабар, який йому через свого агента намагалася передати СБУ, але гроші не взяв, оскільки передумав. Що стосується Шапакіна, то він проходить лише за останнім епізодом - як посібник в отриманні хабара, яка так і не була передана. З урахуванням абсолютно ганебною фабули кримінального провадження Сакварелідзе відмовився особисто підтримувати державне обвинувачення в суді, зате звернувся до замовника "діамантового" справи Костянтинівському організувати мітинг", - пише Бойко.

Як повідомляв "Обозреватель", раніше журналіст Володимир Бойко оприлюднив інформацію, згідно з якою заступники глави Генпрокуратури Віталій Касько і Давид Сакварелідзе мають відношення до угруповань, провідним незаконний видобуток піску на березі Дніпра.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ФигВам Показати IP 29 Березня 2016 13:40
Она же пресловутая "дочь офицера" в Севастополе.)))))
СБУ Показати IP 29 Березня 2016 14:02
Тільки народний суд, а це майдан, автомат, стінка. Більше нічого в цій державі не допоможе. і
ивасик телесик Показати IP 29 Березня 2016 15:47
ТОЙ ПРАВ ХТО МАЕ Б1ЛЬШЕ ПРАВ! А ПРОТИ ЛОМА НЕ МАЕ ПРИЙОМА!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus