USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Порушення під час голосування у Криму. Результати

17 Березня 2014 08:41
Голосування в Криму відбулося з численними порушеннями і не має нічого спільного зі справжнім волевиявленням.

Про це заявив голова кримського відділення Комітету виборців України Андрій Крисько, - пише Українська правда.

Головною схемою для фальсифікацій він вважає називає спрощену процедуру внесення людей в додаткові списки прямо на виборчій дільниці в день голосування. З його слів, кількість людей, яких внесли таким чином у списки у низці дільниць була "аномальною".

Експерт не виключає, що після голосування на одній дільниці ті самі люди за схожою процедурою могли голосувати на іншій дільниці.

"Не виключено, що голосували й громадяни Росії з російськими паспортами.

Така інформація надходила до нас із декількох джерел. Ми припускаємо, що голосування відбувалося за допомогою "мертвих душ", бо списки дуже старі і не уточнені.

На одній із дільниць використовували список ще 1999 року", – зазначив представник КВУ.

Також Крисько підкреслив, що серед спостерігачів не було представників жодної організації, якій можна було б довіряти. Більше того, єдиний дозволений екзит-пол під час "референдуму" у Криму проводила організація, яку повʼязують із одним із депутатів Сімферопольської міської ради - це також викликає сумніви щодо правдивості зібраних даних.


Як повідомлялося, згідно з даними екзит-полу, проведеного Кримським республіканським інститутом політичних та соціологічних досліджень, 93% учасників "референдуму" проголосували за приєднання Криму до Російської Федерації.

Після підрахунку голосів на 75% дільниць голова комісії з проведення "референдуму" Михайло Малишев заявив, що за приєднання півострова до Росії нібито проголосувало 95,7% виборців.

Остаточні результати мають бути оголошені в понеділок, 17 березня, о 9:00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ЗМІ Показати IP 17 Березня 2014 09:29
Це все бла-бла-тополя! Видео-докази покажіть, або люди що кажуть при виході з дільниць?! Немає - ну тоді віри немає вашим словам, а ще і "УП"?:))) Наговорити любий може і що завгодно!!!
Бульба Показати IP 17 Березня 2014 11:03
В комиссию по подготовке к проведению референдума не поступило ни одной жалобы, ни одного заявления, поэтому мы рассматриваем сразу же все протоколы, которые поступали, и необходимости рассмотрения каких-то жалоб и заявлений, поскольку таковые не поступали, у нас не было", - сообщил Малышев на брифинге в понедельник

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus