USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Під час виборів на Волині чергуватимуть резерви поліції та вибухотехніки

19 Липня 2019 12:43
Резерви, які можуть діяти у разі нештатних ситуацій під час виборчого процесу та після нього, передбачили у нацполіції.

Про це йшлося під час пресконференції на тему «Підсумки передвиборної кампанії на Волині: результати спостереження ОПОРИ та реагування поліції на порушення» 19 липня у Луцьку.

Як поінформував начальник ГУ Нацполіції у Волинській області Петро Шпига, поліція – поза політикою і діє в рамках чинного законодавства, це є позицією міністра внутрішніх справ та голови Нацполіції. Правоохоронці готові до забезпечення безпеки при проведенні позачергових парламентських виборів. Наразі практично половина дільниць вже взяті під охорону поліції, решту візьмуть під охорону до кінця дня під час надходження бюлетенів.

При цьому поліція працює в посиленому варіанті несення служби, передбачили сили та засоби для реагування на всі повідомлення на лінію 102 від громадян під час виборчого процесу та після нього. Передбачили резерви, які можуть бути задіяні у разі нештатних ситуацій. Всю територію області поділили на вісім зон, де на постійній основі перебуватимуть резерви, щоб миттєво прибути на місце події, правильно оцінити ситуацію і ухвалити рішення в правовому полі.

Начальник управління превентивної діяльності ГУНП Володимир Солоненко повідомив, що в ГУНП спільно з підрозділами ДСНС передбачили групи вибухотехніків, які цілодобово чергуватимуть в кожному з виборчих округів. Вони якнайшвидше реагуватимуть на всі повідомлення про замінування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus