USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Під час заворушень у США з салону викрали 50 люксових авто. Відео

3 Червня 2020 17:57
З дилерського центру, що продає автомобілі концерну FCA, за ніч викрали близько 50 нових машин.

Наліт на салон у каліфорнійському місті Сан-Леандро зробили вночі, повідомляє Gazeta.ua з посиланням на Autodream.

Поліція вважає, що це все - наслідок громадських заворушень, що почалися по всій Америці після загибелі афроамериканця Джорджа Флойда під час його затримання.

Власник автосалону Карлос Ідальго разом із працівниками намагався захистити свій бізнес самостійно. Він спробував перегородити виїзди іншими авто.

Незважаючи на зусилля власника, мародери змогли проникнути в будівлю і зламати сейф із ключами. Поліція на виклик не прибула через зайнятість працівників в інших районах міста, охопленого заворушеннями.
Масштабне викрадення потрапило на камери очевидців. Злодії при виїзді розбили кілька машин, а один автомобіль викрали, пробивши ним скляні вікна автосалону.

Мародери забрали з дилерського центру майже всі найпотужніші автомобілі - 717-сильні купе Dodge Challenger SRT Hellcat, седани Charger SRT Hellcat і позашляховики Jeep Grand Cherokee Trackhawk. Найдорожчим викраденим екземпляром став Dodge Charger SRT Hellcat Widebody у спецверсії Daytona 50th Anniversary, який коштує 90 995 доларів.

Зараз авто простежуються по всьому штату.

Десятки великих міст США, у тому числі столицю, охопили масові протести, які швидко переросли в погроми. Причиною заворушень стала загибель афроамериканця Джорджа Флойда після жорсткого затримання поліцією в Міннеаполісі. Під час заворушень загинули щонайменше 13 людей.

Хвиля протестів у США переросла в безлади і мародерство
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus