USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Загинув 18-річний сирота: просять відгукнутися свідків моторошної аварії біля Луцька

22 Листопада 2021 13:09
Розшукують свідків аварії біля Луцька, в якій загинув 18-річний Дмитро Луцевич.

Про це повідомила родичка загиблого юнака Тетяна Мороз у Фейсбуці.

«18 листопада у нашій сім'ї сталася страшна трагедія. Близько 21.30 на автодорозі у селі Струмівка Луцького району в ДТП загинула наша рідна дитина, Діма Луцкевич! Він загинув на місці...Звертаємося всією родиною до не байдужих людей! Можливо, хтось був очевидцем, там їхало багато машин, можливо, в когось був відеореєстратор, можливо, просто хтось проходив!!! Будь ласка, допоможіть відновити справедливість. У кожного з нас є діти, і якщо так будуть літати і все сходитиме з рук, то будуть відправляти на той світ дітей і далі! Так, в нього не було батьків, він сирота. Але в нього є рідні, друзі, які його любили і поважали. І це страшна біда, такої долі не дай Боже нікому!!! Прошу, не будьте байдужі нашого горя, допоможіть знайти свідків!» - звертається Тетяна Мороз та просить допомогти встановити обставини аварії.

Нагадаємо, ДТП сталася 18 листопада близько 20 години на автодорозі у селі Струмівка Луцького району. Ford Fusion на смерть збив 18-річного хлопця. За кермом легковика перебував 26-річний житель обласного центру. Водій допустив наїзд на пішохода, який перетинав проїжджу частину на нерегульованому пішохідному переході.

Юнака поховали 20 листопада у Ковелі. Він був круглий сирота, його виховала бабуся, з якою він проживав. У нього ще залишилися два менші братики, для яких він був опорою і підтримкою. Тепер увесь тягар з їх вихованя ліг на плечі бабусі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Рауль Показати IP 22 Листопада 2021 13:42
очень печально , соболезную родным
Абвер Показати IP 22 Листопада 2021 14:16
Співчуття рідним та близьким, нехай спочиває в Бозі.
123 Показати IP 22 Листопада 2021 17:39
а що там по Алфьоровій? всьо? фініш?
Юля Показати IP 22 Листопада 2021 18:43
Просимо редакцію, написати рахунок бабусі для її матеріальної допомоги.Наперед дякую
Ta.K Показати IP 24 Листопада 2021 00:56
Не загинув а вбили! Писали що переходив не на пішоходному переході, а тіло лежало якраз після пішоходного переходу! Від удару і відлетіло!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus