USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Під Луцьком на блокпості спіймали п’яного водія, який їхав у комендантську годину: він давав 2 тис. грн хабара

18 Червня 2023 07:14
Неподалік від Луцька на блокпості спіймали п’яного водія. Чоловік намагався відкупитися за дві тисячі гривень, натомість заплатить 17 тисяч гривень штрафу за надання неправомірної вигоди.

Як ідеться у вироку Луцького міськрайонного суду, 11 квітня після опівночі п’яний Орест Л. на Fiat Stilo рухався повз територію дорожнього укріпленого контрольно-пропускного пункту із озброєною охороною, який розташований на вулиці Дубнівській у селі Підгайці. Там він був зупинений поліцією.

Читати ще: У Луцьку п’яний водій, який проїхав блокпост без зупинки, хотів відкупитися за 50 євро

У службовому автомобілі поліцейських, які прибули на місце події, водій намагався залагодити питання, аби його не притягали до адміністративної відповідальності за статтею 130 КУпАП. Будучи попередженим про кримінальну відповідальність, чоловік поклав в бронежилет одному з інспекторів дві тисячі гривень.

Дії водія кваліфікували за ч.1 ст.369 КК України. Під час розгляду справи він визнав свою вину. Тож суд оштрафував Ореста Л. на 17 тисяч гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 18 Червня 2023 22:46
Дав би більше поїхав би далі
Так не можна до Анонім Показати IP 19 Червня 2023 09:20
Маєш досвід?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus