USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Пропонував 5 тис. – заплатить 17: на Волині п’яний водій хотів «порішати» з поліцією

18 Липня 2021 16:33
На Волині п’яний водій намагався уникнути покарання за п’яне водіння, запропонувавши поліцейським хабар п’ять тисяч гривень. Натомість за спробу надання неправомірної вигоди він заплатить 17 тисяч гривень штрафу.

Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області.

Так, 31 березня у селі Кадище Луцького району через порушення правил дорожнього руху поліцейські зупинили ВАЗ-2103. Під час перевірки документів правоохоронці помітили, що водій дивно себе поводить, відтак йому запропонували пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння, однак чоловік відмовився.

А вже в автомобілі поліції він запропонував правоохоронцям п’ять тисяч гривень хабара, хоча був попереджений про кримінальну відповідальність.

Обвинувачений уклав з прокурором угоду про визнання винуватості та за рішенням суду заплатить 17 тисяч гривень штрафу.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Просто поряд Показати IP 18 Липня 2021 20:53
Як ці угоди робляться, ну дайте доручення Малєєвій, Зелінському .. зроблять розслідування, яке цікаве всім. Думаю, що поліція, яка спонукає, іноді навіть вимагає, а потім, провокація закінчується, та вона приїжджає з опергрупобґю для документування всього цього. Чим порушують, крім норм моралі, вже і Крим кодексу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus