USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку п’яний водій, який проїхав блокпост без зупинки, хотів відкупитися за 50 євро

11 Вересня 2022 19:40
В обласному центрі Волині судили водія, який у стані алкогольного сп’яніння намагався уникнути контролю на блокпості, а потім хотів відкупитися за 50 євро.

Луцький міськрайонний суд оштрафував його на 17 тисяч гривень.

Як вбачається з матеріалів справи, подія трапилася 18 червня на перехресті вулиці Гущанської у Луцьку та вулиці Окружної в селі Липини. Поліцейський зупинив вантажівку DAF з причепом, водій якої проїхав блокпост без зупинки, порушивши правила дорожнього руху.

Читати ще: У Луцьку спіймали п‘яного водія таксі Bolt: він вийшов з авто і впав на узбіччя

Під час спілкування з водієм поліцейські виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Йому було запропоновано пройти огляд, натомість водій, намагаючись уникнути покарання, запропонував поліцейському хабар та поклав 50 євро йому в кишеню.

У суді хабарник визнав свою вину. Суд призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі 17 тисяч гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus