USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Під Луцьком на смерть збили жінку, яка переходила дорогу. Водія-втікача покарали

2 Січня 2021 23:59
Водій Opel, який у 2019 року збив на смерть жінку в Луцькому районі, проведе за ґратами три роки.

Відповідне рішення днями виніс Луцький міськрайонний суд Волинської області.

Смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася 3 травня 2019 року в Заборолі. Водій, керуючи автомобілем Opel-Kadett з несправними гальмами, збив жінку, яка переходила дорогу на пішохідному переході на вулиці Володимирській. На жаль, від отриманих травм постраждала померла на місці ДТП.

У суді водій повністю визнав свою вину, розкаявся та просив суворо його не карати. Проте дочка покійної розповіла, що шкода обвинуваченим відшкодована не була, тож вона наполягала на задоволенні цивільного позову. Також просила суд призначити водію найсуворіше покарання.

Також під час засідання свідки ДТП розповіли, що водій навіть не намагався гальмувати, один із них навіть змушений був наздоганяти винуватця аварії, попросивши повернутися на місце злочину, коли той зупинився.

Врахувавши всі обставини, суд призначив водію покарання у виді трьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий же строк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іван Показати IP 3 Січня 2021 19:04
Вражає суперпупероперативність недореформованих по-українськи правоохоронних органів, причетних до цієї, думаю, не самої складної справи. То кому ж лаври - поліції чи самому гуманному (суду)?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus