USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Автомайдан Волині» не блокуватиме траси разом з власниками «євроблях»

19 Листопада 2018 16:33
Представники ГО «Автомайдан Волині» відмовились брати участь в блокуванні доріг Волині через те, що створить незручності для водіїв.

Про це керівник громадської організації Сергій Поха повідомив в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини.

Нагадаємо, в рамках Всеукраїнської акції непокори, власники автомобілів на іноземній реєстрації планують обмежити рух на двох ділянках автотраси міжнародного значення на Волині. Протестувальники вийдуть з вимогою накласти вето на закони №8487 і №8488, відправити їх на доопрацювання та внести правки від активістів.

Як повідомили представники руху «Авто Євро Сила Волинь», акція протесту відбудеться в с. Княгининок на трасі Луцьк – Ковель о 10:00. Збір та формування в колони відбудеться о 9:00 у Луцьку на Театральному майдані о 9:00.

Як зазначив Сергій Поха, під час засідання ради «Автомайдану Волині» прийняли колективне рішення не брати участі в блокуванні доріг.

«Акція буде заважати автомобілістам і дорожньому руху. Це не вихід, бо будуть страждати прості люди, а не депутати, які приймають невигідні для українців закони. Ми підтримуємо рух за доступне розмитнення для кожного українця та готові боротись за це в правовому полі. Зокрема, вручили звернення волинським нардепам, які пообіцяли сприяти у вирішенні проблеми», - резюмує Сергій Поха.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
21 Показати IP 19 Листопада 2018 17:28
політика дає про себе взнаки
Анонім Показати IP 19 Листопада 2018 19:36
Євробляхарі ставлять 2аком та кидають на гроші всіх володарів хто законно розтаможив свої іномарки
Луцьк до Анонім Показати IP 19 Листопада 2018 21:05
Неправда! По перше це такі ж Українці як і всі! По друге, Вас не бентежить що кожен день нас всіх кидає кабмін, президент, вся верхівка влади...? По третє, повірте мені на слово, спілкувався з, як ви кажете, Євробляхарями вони всі як один сплять і бачать своє авто на Українських номерах але за адекватні ціни на розмитнення! І тут не тільки бляхи натягують тим законом! Вчитайтесь і вникніть! Рено меган, для прикладу, 2012 року розмитнення подорожчало на 500$! То хто нам ворог...? Євробляхарі чи ті депутати з олігархічних кланів які ставлять нас просто на коліна!
21 до Луцьк Показати IP 20 Листопада 2018 09:04
можеш не старатись, муд*кам з опущеними головами пофіг.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus