USD 39.76 40.00
  • USD 39.76 40.00
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 10.00

Під офіси на сім років: біля Луцька в оренду віддають комунальну землю

15 Жовтня 2023 16:17
Ківерцівська міська рада має намір віддати в оренду земельну ділянку комунальної власності, що в Ківерцях. Призначення землі – для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель.

Земельні торги громада оголосила на майданчику prozorro.sale.

Як лот виставлено продаж права оренди (річної орендної плати) земельної ділянки площею 0,2049 гектара, що в місті Ківерці Луцького району.

Кадастровий номер – 0721810100:01:001:6728.

Категорія земель – землі житлової та громадської забудови. Вид цільового призначення земельної ділянки – для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, пов’язаною з отриманням прибутку.

На земельній ділянці відсутні інженерні мережі.

Стартова вартість річної орендної плати – 21 945 гривень.

Термін оренди – сім років.
Відзначимо, що рішення про виставлення згаданої земельної ділянки на торги було прийнято у вересні цього року на сесії Ківерцівської міської ради.

Нагадаємо, в селі Липини Луцького району пропонували під оренду земельну ділянку для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Were Показати IP 16 Жовтня 2023 05:40
Офіси в полі, хто там такий крепкий геній?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus