USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.93 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Під російський реп та феєрверки: львів'янка відсвяткувала 18-річчя на меморіалі Небесної сотні. Відео

5 Липня 2021 18:53
Львів’янка вирішила з розмахом відсвяткувати власне повноліття й зробила це на меморіалі Героям Небесної сотні.

Як повідомляє УНІАН з посиланням на Varta1, святкуванням вона похвалилася в Stories у соцмережі Instagram.

В описі профілю вона стверджує, що є блогером.

У святкуванні брали участь кілька дівчат. Вони танцювали під російську музику й фотографувалися прямо на меморіалі. Судячи з кадрів, не обійшлося без вживання алкоголю. Завершилося дійство масштабним феєрверком.
Як запевнив батько дівчини телефоном журналістів, це подруги дівчини влаштували для неї такий сюрприз. А також додав, що він, як і його донька, шкодують про те, що сталося. «Подруги моєї дочки хотіли привітати її з днем народження. Ні я, ні моя дочка не знали, що це буде відбуватися на оглядовому майданчику біля Меморіалу Героям Небесної сотні, оскільки мою дочку туди вели подруги із зав’язаними очима. Моя дочка вже другий день плаче. Мені теж дуже шкода, що так сталося, і що наші діти, зокрема, дочка, взагалі мало хто замислюється над тими трагічними подіями, які були недавно в нашій країні», – сказав чоловік.


Ролик зі святкування дня народження на меморіалі швидко поширився в соцмережах і викликав хвилю обурення.
За фактом осквернення меморіалу пам’яті Героїв Небесної сотні поліція відкрила справу. Як зазначає пресслужба поліції у Львівській області, 4 липня під час моніторингу соціальних мереж правоохоронці виявили повідомлення, проілюстроване фотографіями та відео, на яких кілька дівчат під час святкування вісімнадцятиріччя своєї подруги, жительки Львова, запалювали феєрверки та танцювали під музику на меморіалі Героїв Небесної сотні, розташованому на вулиці Підвальній.

За даним фактом слідчі Львівського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 297 «Осквернення пам’ятника» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Наразі проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
CoBa Показати IP 5 Липня 2021 19:04
"рух до Європи", Боже, дай цим людям розум
Анонім Показати IP 5 Липня 2021 20:03
Хлопці гинули за таке майбутнє,боронили таких потвор.
Анонім 2 до Анонім Показати IP 5 Липня 2021 22:04
Гинули за 1000 євро пенсії. І за початок громадянської війни, про що говорили регіонали.
Анонім до Анонім 2 Показати IP 6 Липня 2021 15:36
А ви такі коментарі, як завжди, за 15 рублів пишете.
Клава Показати IP 5 Липня 2021 20:30
В кожного свої цінності...
Анонім Показати IP 5 Липня 2021 20:55
«свідомим» громадянам України завдано нового удару, ще одна карта з російським Кримом була виявлена в Мережі, і не де-небудь, а в україномовній Вікіпедії. Зрада на зраді.
Черпаком по кастрюлі Показати IP 5 Липня 2021 22:01
На Вічному вогні їжу готувати було прикольно? А на меморіалі заколотників ні?
Країна без совісті Показати IP 5 Липня 2021 23:55
А чому ж *доблесні* поліцаї не відкривали кримінальні провадження за фактами глумління над могилами загиблих у 2 світовій війні воїнів, за фактом вандалізму на могилі М. І. Кузнецов? Слабо? Чи не *то пальто*?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus