USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Під Верховною Радою знову протестують підприємці

1 Грудня 2020 12:35
Біля будівлі Верховної Ради проводять акцію підприємці, які виступають за відтермінування обов’язкового використання касових апаратів для фізосіб-підприємців.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва, пише Українська правда.

У центральній частині Києва, зокрема біля Верховної Ради, анонсоване проведення масових акцій.

За правопорядком в урядовому кварталі стежать працівники поліції, військовослужбовці Нацгвардії, поліції діалогу, вибухотехніки та представники інших структурних підрозділів МВС.

Мітингарі принесли із собою символіку із закликами «зберегти ФОПів».
Повідомляється, що поліцейські проводять з учасниками заходів превентивну роз’яснювальну роботу, щоб не допустити правопорушень.

Правоохоронці закликали організаторів та учасників акції дотримуватися норм законодавства і не порушувати карантинних обмежень.

Крім того, через акції, можуть обмежити дорожній рух окремими центральними вулицями столиці, зокрема на вулиці Грушевського.
Нагадаємо:

1 січня 2021 року має розпочатись другий етап детінізації розрахунків у сфері торгівлі та послуг. Так, РРО чи ПРОО будуть обов’язковими для платників єдиного податку II-IV груп «ризикових» сфер. Йдеться про торгівлю ювелірними виробами, текстильними товарами, вживаними товарами в магазинах, автозапчастинами та надання послуг готелями, ресторанами та турагенціями.

Так, 1 квітня 2021 року почнеться третій етап: застосування РРО (традиційних або програмних) стане обов’язковим для ФОП II-IV груп незалежно від видів діяльності.

4 листопада 2020 року Верховна Рада не прийняла за основу законопроєкт, який передбачає відтермінування на 1 рік касових апаратів для ФОПів. Доопрацьований законопроєкт Гетманцева № 4313-д Верховна Рада також не підтримала.

Президент Володимир Зеленський зареєстрував законопроєкт щодо відтермінування до 1 січня 2022 року обов’язкового використання касових апаратів для фізосіб-підприємців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Мабуть Показати IP 1 Грудня 2020 12:53
Ай не хочеться податку платити.....
Анонім Показати IP 1 Грудня 2020 13:41
бо в нас останню шкуру знімуть податками . як не податками то штрафами.
Отакої Показати IP 1 Грудня 2020 15:33
Та п*х на эти ФОПы и предпринимателей, кассовые аппараты. Подождите. Президент решил - мы пишем только «Независимость» с большой буквы или «День» тоже?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus