USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Під Володимиром-Волинським вночі зіткнулися 3 авто

29 Січня 2016 12:37
Сьогодні, 29 січня, вночі на автодорозі «Ковель-Жовква» поблизу села Новосілки Володимир-Волинського району в автопригоду потрапили три автомобілі.

Про це повідомили у прес-службі волинської поліції.

ДТП трапилася близько першої ночі. Автомобіль «Mercedes-Benz», за кермом якого перебував 33-річний мешканець Нововолинська, на швидкості врізався в припаркований на узбіччі «Volkswagen». Через сильний удар «Volkswagen» вдарився в автомобіль «Mazda», який стояв перед ним.

За кермом автомобіля «Mazda» був 22-річний мешканець Іваничівського району. Його госпіталізували в хірургію Володимир-Волинського територіального медичного об’єднання. Водій «Mercedes-Benz» після огляду медиків від госпіталізації відмовився.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що 27 січня, ввечері близько 19 години на вулиці Незалежності в райцентрі Ковель п’яний водій на бусі «Volkswagen LT» врізався в припаркований автомобіль «Opel Astra». Після удару «Volkswagen» вилетів на зустрічну смугу й зіткнувся з автомобілем «Volksvagen Transporter», під керуванням 42-річного мешканця райцентру. У ДТП постраждала 24-річна пасажирка автомобіля «Opel». ЇЇ госпіталізували у травматологічне відділення місцевої лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ніка Показати IP 29 Січня 2016 13:23
Права забирати і штрафи такі щоб все життя платили. Отримавши німецькі права я укр. автошколи всі закрила б і таких шумахерів судити треба. Тут їздити спокійно можна хоч рух інтенсивніший а на україні тільки чуєш о жінка не вміє їздити. Почитайте статистику жінки самі кращі водії, в німеччині я себе людиною почуваю на дорозі а на україні чоловікам треба спершу їздити навчитися ато аварій скільки від того що закони ніякі і штрафи малі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus