USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Біля Луцька «Audi» влетіла в авто на узбіччі, є постраждалі

18 Грудня 2018 10:51
На автодорозі в селі Дерно Ківерцівського району ввечері 17 грудня легковик авто зіткнувся із автомобілем «ВАЗ 2109». Внаслідок автопригоди водій та пасажирка «ВАЗу» отримали тілесні ушкодження, повідомляє прес-служба волинської поліції.

За кермом автомобіля «Audi A6» перебував 26-річний житель Рівненської області. Водій, ймовірно, не вибрав безпечної швидкості руху та зіткнувся із легковиком «ВАЗ 2109», який був припаркований на узбіччі дороги.

Внаслідок автопригоди 25-річний водій та 52-річна пасажирка «ВАЗу» отримали тілесні ушкодження. Водія госпіталізували.

Цього ж дня, дещо пізніше, на автодорозі поблизу села Терешківці Горохівського району 25-річний житель Локачинського району, керуючи автомобілем «Opel Zafira», врізався у нерухому вантажівку «DAF», яка стояла на узбіччі дороги.

У результаті зіткнення постраждав водій вантажівки, 42-річний житель Полтавської області, який у цей час усував недоліки освітлення причепу автомобіля. Потерпілий після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовився.

За обома фактами автопригод триває перевірка. Відомості слідчі внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
21 Показати IP 18 Грудня 2018 11:14
Всі ці ДТП через чмо**иків, яким продали права. Жоден з цих ума%ів сам не здав б з 10 спроби навіть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus