USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Під залп гармати та бій козаків: у луцькому університеті склали присягу майбутні офіцери. Фоторепортаж

14 Серпня 2020 17:55
36 курсантів військової кафедри Луцького національного технічного університету 14 серпня урочисто присягнули на вірність народові України. Приблизно через пів року вони отримають офіцерські звання молодших лейтенантів.

Відзначимо, що в історії університету цей випуск курсантів - вже третій. Впродовж двох років навчання вони опановували бойове застосування механізованих підрозділів, частин і з’єднань, бойове застосування військових частин і підрозділів наземної артилерії та психологію.

Після першого курсу студенти проходили практичні навчання на полігоні, а, закінчивши другий курс, були призвані через районні і міські військові комісаріати на 30-денний навчальний збір.

Сьогодні ж 36 хлопців та дівчат урочисто склали присягу, але перед тим помолилися разом зі священником.
Потому майбутні офіцери слухали привітання від керівництва університету та області, які бажали їм бути гідними офіцерського звання та завжди бути готовими захищати свою країну.
А клуб козацьких бойових мистецтв «Герць» подарував присутнім показовий виступ з боями та крутими акробатичними трюками.
Курсантка Анастасія Павлосюк, не стримуючи емоції, побажала своїм колегам з честю носити офіцерські звання.
Вислухавши привітання та почувши залп гармати, курсанти пройшлися урочистим маршем, і нарешті отримали привітання від своїх близьких.
Яким було складання присяги майбутніх офіцерів у Луцькому НТУ – у фоторепортажі Інформаційного агентства Волинські Новини.

Фото: Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus