USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Під завалами на нововолинській шахті загинув мешканець Кривого Рогу

14 Вересня 2017 15:37
Загиблий під обвалами будівлі на території шахти №5 в Іваничівському районі – мешканець Кривого Рогу.

Про це повідомляє БУГ.

Чоловік працював на фірмі «Дівітея», що займається демонтажем будівель. Загиблий приїхав на роботу декілька днів тому. Про це повідомив начальник районного відділу управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області Юрій Малка.

13 вересня працівники фірми здійснювали демонтаж приміщення впродовж цілого дня. За словами свідків, після того, як усі роботи були завершені, один із чоловіків зайшов у будівлю, аби щось перевірити. Тоді й стався обвал.

З-під уламків зруйнованої будівлі рятувальники дістали півтіла загиблого.

На місці подій працювали рятувальники з Іванич та Нововолинська, а також правоохоронці.

Як інформує видання «Наші гроші», криворізька фірма «Дівітея» фігурувала у кримінальному провадженні щодо привласнення службовими особами «Укрвуглереструктуризації» коштів держбюджету. За матеріалами слідства, в.о. гендиректора та його заступник штучно створювали умови для перемоги в тендерах підконтрольних їм структур.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus